TOUR DE TURNER 2024

Hét wielerfeest voor bestuurders en professionals komt er weer aan. Op vrijdagmiddag 13 september vindt de Tour de Turner 2024 plaats. Wij kunnen niet wachten om er weer een onvergetelijke editie van te maken. En omdat deze zomer de Olympische Spelen wielrennen in Parijs plaatsvindt, dompelen we ons dit jaar volledig onder in olympische en Franse sferen: “Tour de Turner Édition des Jeux Olympiques”.

Speciale gast: Mark Tuitert

Deze olympische editie van de Tour de Turner belooft weer groots te worden. Mooie ritten voor verschillende fietsniveaus, goed gezelschap met lekker eten en drinken en olympisch kampioen Mark Tuitert als onze eregast en spreker.

Wielrennen of mountainbiken?

Vrijdagmiddag 13 september wordt een waar olympisch wielerfeest. Wil jij keihard bikkelen of juist een ontspannen rit? Je hebt de keuze uit twee mooie wielrenroutes én een MTB-route met ieder z’n eigen niveau van uitdaging. De drie routes zijn te rijden in diverse snelheden. Jouw voorkeur geef je aan in het inschrijfformulier.

Mark Tuitert

Tour de Turner bedrijfsteam

Nieuw dit jaar! Doe mee aan de Tour de Turner als bedrijfsteam. Vorm samen met jouw collega’s of zakelijke partners een team en ga de competitie aan met andere bedrijfsteams. Inschrijven kan al vanaf 5 personen. 

Dit evenement is voor klantrelaties van Turner. Voor samenwerkingspartners of werving van potentiële kandidaten hebben wij andere evenementen. Het verzoek is die niet als introducee mee te nemen.

Programma

AANMELDEN

Onderwijs
Cor Barelds

AI in het onderwijs. Leren door te doen.

AI in het onderwijs, leren door te doen. De geleerde lessen uit zeven AI-pilotprojecten.
Wat is er nodig om AI in het onderwijs te integreren en hoe draagt AI bij aan toekomstbestendig onderwijs? Ontdek de inzichten en lessen in het magazine.

Hoofdpunten:
> AI personaliseert leerervaringen en verbetert de onderwijseffectiviteit.
> Succesvolle AI-implementatie vereist samenwerking tussen onderwijsinstellingen en technologische innovators.
> Technologische en didactische ondersteuning zijn essentieel voor AI-adoptie in het onderwijs.
> De praktische toepassing van AI-tools biedt inzichten in zelfregulerend leren, gepersonaliseerde aanbevelingen en interactieve kennis representaties.
> Docenten delen waardevolle ervaringen en uitdagingen bij de integratie van AI in hun onderwijspraktijk.

Het magazine ‘AI in het onderwijs – leren door te doen’ is gebaseerd op de uitkomsten van zeven AI-pilotprojecten in diverse onderwijssectoren, gefaciliteerd door de NL AIC. Deze projecten, uitgevoerd door onderwijsinstellingen en startups, richtten zich op het verbeteren van de onderwijskwaliteit door middel van AI-toepassingen.

Lees meer »
X-Overs
Cor Barelds

Key takeaways – Neurodiversiteit: de kracht van introvertheid in een extraverte wereld.

Neurodiversiteit: de kracht van introvertheid in een extraverte wereld. U wilt dat verschillende denk- en karakterstructuren floreren binnen uw organisatie. Want de voordelen voor organisaties waarin neurodiversiteit wordt omarmd zijn groot. Maar hoe creëert u hiervoor de juiste organisatiecultuur? Met welke dilemma’s moet u rekening houden? De dialoog over diversiteit wordt breed gevoerd. In dit evenement belicht Susan Cain met ons het specifieke perspectief van neurodiversiteit en zoomt in op de kracht van neurodiversiteit in een extraverte wereld.

Lees meer »
Onderwijs
Alexander Bruinsma

Firda

Dimphy Peters van Turner fungeerde twee periodes als interim directeur bij Het Friesland College, de mbo-instelling in Leeuwarden die na een recente fusie als Firda door het leven gaat. Ze werkte nauw samen met Carlo Segers, lid van het College van Bestuur, en raakte onder de indruk van de manier waarop hij leiding geeft. Segers: ‘Natuurlijk willen we vakmensen afleveren, maar we geven ze nog veel meer mee.’

Lees meer »
X-Overs
Cor Barelds

Peiling: bestuurders en professionals over neurodiversiteit: introvertheid in een extraverte wereld.

In de Turner X-Over reeks sprak #1 NYT-bestsellerauteur Susan Cain (Harvard, Princeton) over Neurodiversity: The Power of Introverts in an Extrovert World. Hoe denken bestuurders en professionals over neurodiversiteit: de kracht van introvertheid in een extraverte wereld? Deelnemers werd gevraagd om uit negen stellingen hun top drie te selecteren. Dit zijn de meest gekozen stellingen.

Lees meer »
Blog
Rick Munneke

Niets zo praktisch als een goed model

Iedereen vindt het normaal zaken als verkoop, logistiek, service en administratie als processen te beschouwen. Alleen bij strategie-executie lijkt het soms alsof mensen verwachten dat de beoogde resultaten en verandering als gebraden hanen uit de lucht komen vallen. Maar strategie-executie is ook ‘gewoon’ een proces.

Lees meer »
Evenementen
Alexander Bruinsma

‘What It Takes’ is gekozen tot Sportboek van het Jaar!

‘What it Takes’ het boek van Sarina Wiegman en Turner Jeroen Visscher is een krachtig verhaal over voetbal, het leven en leiderschap. Het geeft je een unieke inkijk in Sarina’s coaching filosofie, waarin vastberadenheid, teamwork en wederzijds respect de boventoon voeren. Als pleitbezorger voor gelijke rechten en kansen schetst ze een toekomst voor het voetbal waarin iedereen – ongeacht geslacht of afkomst – de mogelijkheid heeft om te schitteren op het veld.

Lees meer »
Evenementen
Alexander Bruinsma

Artificial Intelligence (AI) in het onderwijs

Masterclass Making Sense of AI in Education. Hoe kun je AI gebruiken om je strategie-executie te versnellen? Hoe kun je Artificial Intelligence op een slimme manier gebruiken in het onderwijs? En hoe formuleer je een stappenplan om AI in je eigen organisatie te gebruiken?

Lees meer »
Blog
Cor Barelds

Onderscheid ‘Run’ en ‘Change’

Wat is één van de belangrijkste succesfactoren voor een geslaagde strategie-executie? Onderscheid ‘run’ en ‘change’. Hiermee doelt Jacques Pijl, auteur van de publicatie Strategie = Executie, op het onderscheid tussen het realiseren van doelen in de staande organisatie: ‘running the business’ en het realiseren van nieuwe initiatieven die het best in een apart project kunnen worden ondergebracht: ‘changing the business’.
Zo voorkom je dat alle vraagstukken één grote brei worden. Door het onderscheid te maken worden zowel run als change behapbaar te besturen en beheersen.

Lees meer »
X-Overs
Alexander Bruinsma

TURNER X-OVERS

Turner X-Over: Frisse inspiratie en oprekken van kaders. Turner organiseert een exclusieve cross-over serie voor haar relaties. Vooraanstaande sprekers (wetenschappers, thought leaders, topbestuurders) delen met u de laatste inzichten uit psychologie, ethiek, HR, gedragswetenschappen, theologie, leiderschap en kunstmatige intelligentie. Frisse inspiratie en het oprekken van kaders, daar gaat het om. Want strategie-executie is een multidisciplinair vak en gaat steeds vaker over het kunnen maken van combinaties van disciplines en invalshoeken.

Lees meer »
Zorg
Alexander Bruinsma

Leger des Heils

Het Leger des Heils benaderde Turner voor advies over een nieuwe strategische koers. Binnen de nieuwe strategische koers moet de focus liggen op ‘de deelnemers’, de doelgroep van het Leger des Heils. Deze is bijzonder, omdat de doelgroep kampt met meervoudige problematiek en daardoor vroegtijdig verouderd.

Lees meer »

Contact

We leren je graag kennen. Neem contact op voor een kennismaking.

Huize de Boom
Arnhemseweg 107
3832 GK Leusden

Telefoon: +31 (0)33 – 285 93 00
Email: info@turner.nl

BLIJF OP DE HOOGTE