Here comes the sun

Turner organiseert een serie wandelingen voor professionals, managers en bestuurders in de financiële sector. Heb jij na een lange winter ook behoefte om weer echt contact te maken tijdens een mooie wandeling in de natuur? Om samen nieuwe energie op te doen?

Here comes the sun

Na een lange, lange winter mogen we weer. Mogen we weer samen wandelen. Mogen we weer mensen ontmoeten. Nieuwe mensen. Inspirerende mensen. Het is hoog tijd om weer te gaan wandelen, Into the Wild. Dus … laat de afgelopen periode los en laad je op.

Prikkelend gezelschap

We hebben allemaal echte gesprekken gemist. Echt contact, waarbij verbinding en verdieping ontstaat. Terwijl dit zo belangrijk is, juist in onze professie. Wij faciliteren dit voor jou. We koppelen je aan iemand die jij niet kent, maar wij wel. Iemand die in de financiële sector werkt. Iemand waarvan we denken dat die jou kan prikkelen. Iemand die, net als jij, stil wil staan bij wat de toekomst kan brengen.

Insprirerende omgeving

Samen vorm je een wandel-duo en leg je een mooie route af door de Utrechtse Heuvelrug. We geven jullie instrumenten mee om die verbinding en verdieping te maken tijdens de wandeling. En natuurlijk proviand voor onderweg.

Jouw wandeling

Kies het moment dat jou het beste uitkomt:

Praktisch

Meld je aan

  • Hidden

Hoe zit het met corona?

Natuurlijk volgen we alle corona-adviezen en maatregelen van de Rijksoverheid. Op deze manier denken we de wandelingen veilig te kunnen organiseren:

  • We houden het klein: elke wandeling vindt plaats in tweetallen en er zijn niet meer dan 8 mensen tegelijkertijd buiten bij het verzamelpunt bij ons op Landgoed De Boom. Precies de groepsgrootte die naar verwachting gaat gelden vanaf 30 juni. 
  • We blijven buiten: alle activiteiten vinden in principe buiten plaats. 
  • We houden steeds 1.5 meter afstand en wassen onze handen regelmatig.
  • Blijf thuis als je klachten of een quarantaine-verplichting hebt.

 

Uiteraard komen we zo snel mogelijk bij je terug als het allemaal anders loopt en de corona-maatregelen onverhoopt aangescherpt worden. 

Stel je vraag aan

Alle inzichten over de Financiële Dienstverlening van onze specialisten

Financiële Dienstverlening
mkan

AInspiratie

Turner organiseert een serie ronde tafel sessies over het succesvol toepassen en opschalen van AI. Benen op tafel met andere professionals, managers en bestuurders uit de financiële sector. Samen met gastsprekers bespreken we best practices en lessons learned.

Lees meer »
Financiële Dienstverlening
mkan

Het verhaal van Turner en BS&F

We mogen ons dit jaar het nummer 1 strategie-adviesbureau noemen en hebben de hoogste klanttevredenheid van alle adviesbureaus. Wat schuilt achter deze prestatie van ons en onze opdrachtgevers? In de serie ‘Het verhaal achter de prestatie’ gaan we in gesprek met algemeen directeur van BS&F, Ronald van Lier. Hoe heeft Turner geholpen om een collectieve zorgverzekering voor kwetsbare inwoners door te ontwikkelen tot een platform voor sociale zekerheid en zorg? En wat zegt dat over onze manier van werken?

Lees meer »
Financiële Dienstverlening
mkan

Here comes the sun

Turner organiseert een serie wandelingen voor professionals, managers en bestuurders in de financiële sector. Heb jij na een lange winter ook behoefte om weer echt contact te maken tijdens een mooie wandeling in de natuur? Om samen nieuwe energie op te doen? ​

Lees meer »
Artificial Intelligence
mkan

10 tips om Artificial Intelligence werkend te krijgen binnen jouw organisatie

Steeds meer financiële instellingen investeren in Artificial Intelligence. Toch zijn lang niet alle deze AI-initiatieven zo succesvol als gehoopt. Hoe kan dat? En wat kun je als manager of bestuurder doen om AI werkend te krijgen binnen jouw organisatie? Frits Korthals Altes en Egbert Clevers geven 10 aanbevelingen voor strategie-executie voor AI.​

Lees meer »
Team Turner wedstrijd
Financiële Dienstverlening
mkan

Ons verhaal

Turner staat op nummer 1 in de MT1000, een jaarlijks onderzoek onder opdrachtgevers van zakelijke dienstverleners. We staan op de eerste plek in de categorie strategie-advies en hebben de hoogste klanttevredenheid van alle consultancybureaus. Bovendien krijgen we hoge waarderingen voor klantgerichtheid, uitvoering en product. Wat is het verhaal achter deze mooie prestatie?​

Lees meer »
Financiële Dienstverlening
mkan

Waarom Platformization juist nu hoog op de agenda hoort

Hoe de financiële wereld er precies uitziet na de corona-crisis weten we niet. De impact voor banken en verzekeraars lijkt tot nu toe beperkt. Maar corona versterkt wel de digitalisering-trend van financiële dienstverlening. Wat doet dit met het bedrijfsmodel van banken en verzekeraars, vraagt Turner’s Thijs Venneman zich af. Is het platform-model nu echt toe aan een doorbraak in de financiële sector?

Lees meer »
detail macbook
Financiële Dienstverlening
mkan

Aanbevelingen voor invoering van nieuwe betaalstandaarden

De Juiste Zorg op de Juiste Plek, het is makkelijker gezegd dan gedaan. De reis van de patient verloopt vaak langs vele muurtjes. Terwijl we weten: voor een optimale zorg moeten we die muren doorbreken. Turner werkt mee aan een regionaal samenwerkingsverband dat structureel werkt aan JZOJP. Hoe werkt dat in praktijk?

Lees meer »
Financiële Dienstverlening
mkan

DACSI

Voorbereid op de toekomst van post-trade​.
Toekomstscenario’s voor de securities post-trade sector​
Voorbereid voor sectorbrede ontwikkelingen​
Waardevolle input bij discussies rond regelgeving en toezicht​

Lees meer »
Financiële Dienstverlening
mkan

Turner is FD Gazelle 2020

Turner is uitgeroepen tot FD Gazelle 2020, een prijs van Het Financieele Dagblad voor bedrijven die de afgelopen jaren snel zijn gegroeid. Een teken dat je als 27-jarige organisatie nog steeds snel kunt groeien en wendbaar kunt zijn. Wat is het verhaal achter deze groei?​

Lees meer »

Contact

We leren je graag kennen. Neem contact op voor een kennismaking.

Huize de Boom
Arnhemseweg 107
3832 GK
Leusden

Telefoon: +31 (0)33 – 285 93 00
Email: info@turner.nl