Into The Wild

Kom van je computerscherm vandaan, het is tijd om naar buiten te gaan! Tijd om samen een verfrissende wandeling te maken. Tijd om samen te reflecteren op een heel bijzonder jaar. Tijd om vooruit te kijken naar de toekomst. Werk jij als professional of manager in de financiële dienstverlening? Trek dan je laarzen aan en kom met ons mee Into the Wild.

Wandelen in goed gezelschap

We gaan op woensdag 17 maart, vrijdag 19 maart en donderdag 25 maart wandelen rond Landgoed de Boom. Een verkwikkende en hartverwarmende wandeling, midden in de prachtige Utrechtse Heuvelrug. Een tocht van waarbij we je koppelen aan leuke, inspirerende mensen die, net als jij, in de financiële sector werken. Hoe gaan zij om met thuiswerken? Hoe kijken zij naar de toekomst? 

Onder voorbehoud

Natuurlijk houden we de ontwikkelingen rond het corona-virus nauwlettend in de gaten. Dachten we eerst nog de wandelingen in januari te kunnen organiseren, nu blijkt dat niet te kunnen. Vooralsnog verwachten we – hopen we –  dat we vanaf maart veilig te kunnen gaan wandelen.  

Corona-proof

Wat voorop staat, is dat we alles organiseren volgens de richtlijnen van de Rijksoverheid. We vragen iedereen om zich aan de richtlijnen van het RIVM te t houden en thuis te blijven bij klachten bij  (nauw) contact met iemand met corona, zoals aangegeven door het RIVM.  

Wat we nu al zeker weten: je wandelt in tweetallen, alles vindt in kleine groepjes plaats en alles gebeurt in principe buiten. We zorgen voor handgels, looproutes, voldoende ruimte et cetera. 

Wanneer gaan we wandelen?

Praktisch

Alle inzichten over de Financiële Dienstverlening van onze specialisten

Team Turner wedstrijd
Financiële Dienstverlening
mkan

Ons verhaal

Turner staat op nummer 1 in de MT1000, een jaarlijks onderzoek onder opdrachtgevers van zakelijke dienstverleners. We staan op de eerste plek in de categorie strategie-advies en hebben de hoogste klanttevredenheid van alle consultancybureaus. Bovendien krijgen we hoge waarderingen voor klantgerichtheid, uitvoering en product. Wat is het verhaal achter deze mooie prestatie?​

Lees meer »
Financiële Dienstverlening
mkan

Waarom Platformization juist nu hoog op de agenda hoort

Hoe de financiële wereld er precies uitziet na de corona-crisis weten we niet. De impact voor banken en verzekeraars lijkt tot nu toe beperkt. Maar corona versterkt wel de digitalisering-trend van financiële dienstverlening. Wat doet dit met het bedrijfsmodel van banken en verzekeraars, vraagt Turner’s Thijs Venneman zich af. Is het platform-model nu echt toe aan een doorbraak in de financiële sector?

Lees meer »
Financiële Dienstverlening
mkan

Into the Wild

Kom van je computerscherm vandaan, het is tijd om naar buiten te gaan! Trek je laarzen aan en kom met ons mee Into the Wild.

Lees meer »
Turner Financiële Dienstverlening Finance
Financiële Dienstverlening
mkan

Aanbevelingen voor invoering van nieuwe betaalstandaarden

De Juiste Zorg op de Juiste Plek, het is makkelijker gezegd dan gedaan. De reis van de patient verloopt vaak langs vele muurtjes. Terwijl we weten: voor een optimale zorg moeten we die muren doorbreken. Turner werkt mee aan een regionaal samenwerkingsverband dat structureel werkt aan JZOJP. Hoe werkt dat in praktijk?

Lees meer »
Financiële Dienstverlening
mkan

Turner is FD Gazelle 2020

FD Gazellen 2020 Turner is FD Gazelle 2020 Turner is uitgeroepen tot FD Gazelle 2020, een prijs van Het Financieele Dagblad voor bedrijven die de

Lees meer »
Artificial Intelligence
mkan

5 data governance tips

Artificial Intelligence 5 Data governance tips: maak van je ‘data lake’ geen ‘data swamp’ Turner’s Frits Korthals Altes ziet veel organisaties die aan de slag

Lees meer »
research heathcare
Artificial Intelligence
mkan

AI voorbij het experiment brengen?

Artificial Intelligence AI voorbij het experiment brengen? Het begint met focus. Turner’s Frits Korthals Altes schrijft in zijn nieuwste blog over Artificial Intelligence (AI). Hoe

Lees meer »
Turner Artificial Intelligence
Artificial Intelligence
mkan

Big data en AI: waar sta jij?

Big data en AI: waar sta jij?
Turner’s data scientist Egbert Clevers mijmert in de auto over de alomtegenwoordigheid van big data en AI. Iedereen gebruikt AI. Maar hoeveel organisaties zetten AI zelf actief in om te vernieuwen, te verbeteren en te innoveren? En waar sta jij eigenlijk?

Lees meer »

Contact

We leren je graag kennen. Neem vooral contact met ons op als je vragen hebt!

Huize de Boom
Arnhemseweg 107
3832 GK
Leusden

Telephone: +31 (0)33 – 285 93 00
Email: info@turner.nl