PERSBERICHT

TURNER VIERDE JAAR OP RIJ NUMMER 1 STRATEGISCH ADVIESBUREAU IN DE MT1000

Voor het vierde jaar op rij is Turner strategie-executie in het onderzoek van MT1000 door bestuurders en professionals gekozen tot het beste strategisch adviesbureau in Nederland.

TURNER VOOR HET VIERDE JAAR OP RIJ GEKOZEN TOT HET NUMMER 1 STRATEGISCH ADVIESBUREAU VAN NEDERLAND IN DE MT1000.
‘Het blijft een mooie bevestiging’. 

Leusden, 24 oktober 2023, Turner scoort dit jaar maar liefst acht keer de nummer 1 positie in de jaarlijkse ranglijst van MT1000. De MT1000 is een speciale uitgave van MT/Sprout, waarin de 1000 beste zakelijke dienstverleners van Nederland worden bekend gemaakt. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Amsterdam Centre for Business Innovation dat meer dan 4.000 zakelijke beslissers vroeg naar hun ervaringen met dienstverleners. Wie is het meest klantvriendelijk, wie heeft de beste producten en wie heeft de meest excellente uitvoering? 

Uitslag MT1000 – 2023
Organisaties worden in de MT1000 beoordeeld op hun Net Promoter Score (NPS), klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering. Turner scoort dit jaar acht keer een nummer één positie in de jaarlijkse MT1000 ranglijst.

Turner behaalt de nummer 1 positie in de volgende ranglijsten:

Strategieadvies

1e positie Strategieadvies

1e positie NPS

1e positie Klantgerichtheid     

1e positie Product leiderschap

1e positie Excellente uitvoering

Organisatieadvies

1e positie Organisatieadvies

1e positie NPS

1e positie Excellente uitvoering

Net Promoter Score
Turner behaalt in allebei de vakgebieden de nummer 1 positie in Net Promoter Score.

Excellente uitvoering
Naast de nummer 1 positie in Net Promoter Score is Turner ook in beide categorieën de nummer 1 in Excellente uitvoering.

Sleutel tot succes

Ook in 2020, 2021 en 2022 werd Turner gekozen tot het nummer 1 strategisch adviesbureau van Nederland. Daar komt dit jaar de nummer 1 positie in de categorie organisatieadvies nog bij.
‘Opnieuw een mooie erkenning van onze klanten waar we zeer trots op zijn, met dit jaar zelfs nog hogere scores dan vorig jaar’ vertelt Martijn Babeliowsky, managing partner van Turner. De sleutel tot dit succes? ‘De hoge score voor klanttevredenheid beschouwen we niet als vanzelfsprekend, iedere dag zetten we ons in voor het behalen van het beste resultaat voor onze opdrachtgevers. Dat dit door onze opdrachtgevers op deze manier wordt onderstreept is een mooie bekroning en waardering.’

Turner is specialist in strategie-executie. We ondersteunen ambitieuze opdrachtgevers bij de executie van verbeter-, vernieuwings- en innovatie-initiatieven. Met impact voor alle belanghebbenden waaronder de maatschappij. 

Informatie over Turner

Wij denken graag mee over het verbinden van een actueel thema aan effectieve strategie-executie. Bijvoorbeeld in een tweegesprek met een bestuurder van een organisatie (privaat en/of publiek).

  • Algemene informatie over Turner
  • Inkijkexemplaar Strategie = Executie: de internationale bestseller en Turner’s methode voor succesvolle strategie-executie. 
  • Strategie = Executie is gekozen tot Amerikaans managementboek van het jaar 2021, Nr 1 in de categorie strategisch management, in de bestseller top 100, zevende druk, vertaald in het: Engels, Duits, Spaans, Russisch en Indonesisch.
  • Strategie = Executie behoort tot de belangrijkste managementboeken volgens CEO’s van innovatieve organisaties (FD nieuwe kampioenen). Opgenomen in bibliotheek van klassiekers (MB.nl) en genomineerd voor managementboek van het jaar.
  • Talloze artikelen en interviews in o.a. FD, Emerce, Frankwatching en CFO.
  • 24 aanbevelingen van topbestuurders.
  • Talloze ted-talks en incompany workshops bij de top 25-50 organisaties, gemiddelde waardering 8,7.
  • Voor meer info of het aanvragen van een gratis recensie-exemplaar van Strategie = Executie: Wendelina Fieret: wfieret@turner.nl | 06 41 007 019
  • Engelstalige informatie over Strategie = Executie: www.strategy-execution.info
  • Voor rechtenvrije foto’s en logo’s van de MT1000 Award en het Turner Strategie = Executie logo, neem contact op met Wendelina Fieret: wfieret@turner.nl | 06 41 007 019

Strategie = Executie

De internationale Beststeller en Turner's methode voor strategie-executie

Strategie-Executie-cover

Contact

We leren je graag kennen. Neem contact op voor een kennismaking.

Huize de Boom
Arnhemseweg 107
3832 GK Leusden

Telefoon: +31 (0)33 – 285 93 00
Email: info@turner.nl

BLIJF OP DE HOOGTE