Themabijeenkomst

Dit is het aanmeldformulier voor de online themabijeenkomsten over het onderzoek naar de ervaringen uit het coronatijdperk voor studenten en medewerkers van het Deltion.

Dit is het aanmeldformulier voor de online themabijeenkomsten over het onderzoek naar de ervaringen uit het coronatijdperk voor studenten en medewerkers van het Deltion. Aan dit onderzoek hebben jullie in december jl. deelgenomen. In de themabijeenkomst geven we een vergelijking van de ervaringen van medewerkers en studenten vanuit de data van het onderzoek. Daarnaast vinden we het minstens zo waardevol om betekenis te geven aan die uitkomsten en daar ideeën over uit te wisselen. Want samen leer je beter. Centraal tijdens de themabijeenkomsten staan twee activiteiten:

  • Samen begrijpen en verdiepen van de inzichten
  • Uitwisselen en verdiepen van oplossingsrichtingen, uitdagingen en kansen


Je kunt je aanmelden voor de volgende themabijeenkomsten:

  • Over de strategie van de instelling en over samenwerken, de inzichten die dat oplevert over wendbaarheid, en vernieuwings- en innovatievermogen. Over het samenzijn van studenten en medewerkers op afstand en de impact die dat heeft op welzijn en ontwikkeling. Over de organiseerbaarheid van onderwijs op afstand. Over de ervaringen van studenten en docenten met roosters, toetsing en examineren tijdens de coronatijd.

  • Over onderwijs op afstand en fysiek onderwijs en de ervaringen daarmee van studenten en docenten. Over het samenzijn van studenten en medewerkers op afstand, en de impact die dat heeft op welzijn en ontwikkeling. Over de organiseerbaarheid van onderwijs op afstand. Over de ervaringen van studenten en docenten met roosters, toetsing en examineren tijdens de coronatijd.

Alle inzichten over de Financiële Dienstverlening van onze specialisten

Team Turner wedstrijd
Financiële Dienstverlening
mkan

Ons verhaal

Turner staat op nummer 1 in de MT1000, een jaarlijks onderzoek onder opdrachtgevers van zakelijke dienstverleners. We staan op de eerste plek in de categorie strategie-advies en hebben de hoogste klanttevredenheid van alle consultancybureaus. Bovendien krijgen we hoge waarderingen voor klantgerichtheid, uitvoering en product. Wat is het verhaal achter deze mooie prestatie?​

Lees meer »
Financiële Dienstverlening
mkan

Waarom Platformization juist nu hoog op de agenda hoort

Hoe de financiële wereld er precies uitziet na de corona-crisis weten we niet. De impact voor banken en verzekeraars lijkt tot nu toe beperkt. Maar corona versterkt wel de digitalisering-trend van financiële dienstverlening. Wat doet dit met het bedrijfsmodel van banken en verzekeraars, vraagt Turner’s Thijs Venneman zich af. Is het platform-model nu echt toe aan een doorbraak in de financiële sector?

Lees meer »
Financiële Dienstverlening
mkan

Into the Wild

Kom van je computerscherm vandaan, het is tijd om naar buiten te gaan! Trek je laarzen aan en kom met ons mee Into the Wild.

Lees meer »
Turner Financiële Dienstverlening Finance
Financiële Dienstverlening
mkan

Aanbevelingen voor invoering van nieuwe betaalstandaarden

De Juiste Zorg op de Juiste Plek, het is makkelijker gezegd dan gedaan. De reis van de patient verloopt vaak langs vele muurtjes. Terwijl we weten: voor een optimale zorg moeten we die muren doorbreken. Turner werkt mee aan een regionaal samenwerkingsverband dat structureel werkt aan JZOJP. Hoe werkt dat in praktijk?

Lees meer »
Financiële Dienstverlening
mkan

Turner is FD Gazelle 2020

FD Gazellen 2020 Turner is FD Gazelle 2020 Turner is uitgeroepen tot FD Gazelle 2020, een prijs van Het Financieele Dagblad voor bedrijven die de

Lees meer »
Artificial Intelligence
mkan

5 data governance tips

Artificial Intelligence 5 Data governance tips: maak van je ‘data lake’ geen ‘data swamp’ Turner’s Frits Korthals Altes ziet veel organisaties die aan de slag

Lees meer »
research heathcare
Artificial Intelligence
mkan

AI voorbij het experiment brengen?

Artificial Intelligence AI voorbij het experiment brengen? Het begint met focus. Turner’s Frits Korthals Altes schrijft in zijn nieuwste blog over Artificial Intelligence (AI). Hoe

Lees meer »
Turner Artificial Intelligence
Artificial Intelligence
mkan

Big data en AI: waar sta jij?

Big data en AI: waar sta jij?
Turner’s data scientist Egbert Clevers mijmert in de auto over de alomtegenwoordigheid van big data en AI. Iedereen gebruikt AI. Maar hoeveel organisaties zetten AI zelf actief in om te vernieuwen, te verbeteren en te innoveren? En waar sta jij eigenlijk?

Lees meer »

Contact

We leren je graag kennen. Neem vooral contact met ons op als je vragen hebt!

Huize de Boom
Arnhemseweg 107
3832 GK
Leusden

Telephone: +31 (0)33 – 285 93 00
Email: info@turner.nl