Innovatie = Executie

Hoe creëer je doorbraken in innovatie binnen volwassen organisaties en ecosystemen? Wij gaan de uitdaging aan!

Ons onderzoek naar innovatie

Turner’s Jacques Pijl is met zijn team een nieuw wetenschappelijk onderzoek gestart in samenwerking met de Amsterdam Business School. Over welke vaardigheden beschikken bedrijven die succesvol innoveren? Wat maakt dat zij slagen in de executie van innovatie? En wat kunnen andere organisaties daarvan leren?

Innovatiekracht

Het onderzoek zal patronen beschrijven in de wijze waarop deze bedrijven hun portfolio aan innovatie-initiatieven managen en uitvoeren. Aan de hand van casuïstiek uit toonaangevende internationale bedrijven in verschillende sectoren komen we tot solide inzichten. En beantwoorden we de vraag die binnen veel volwassen bedrijven en bedrijfstakken leeft: hoe worden we goed in innovatie?

Toonaangevende organisaties

Organisaties zoals DSM, Unilever, Nestle, ING, AkzoNobel, PostNL, Allen & Overy, Shell, Heineken, ASML, NXP, Van Oord, Randstad, FrieslandCampina, Springer, Vebego, Wurth, Cosun, NFI en NVWA werkten al mee aan eerdere onderzoeken van Turner. Het meest recente onderzoek, naar strategie-executie, resulteerde in de bestseller Strategie = Executie. Het Innovatie = Executie onderzoek zal met een vergelijkbare kopgroep van organisaties plaatsvinden.

Toonaangevende organisaties die inzicht willen verkrijgen in hun eigen innovatiekracht zijn welkom om mee te doen aan dit onderzoek.

Promotietraject

Jacques Pijl werkt aan het promotieonderzoek samen met zijn team en onder leiding van dr. Niels van der Weerdt. Prof. Henk Volberda, directeur van het Amsterdam Centre for Business Innovation is de promotor.

Toonaangevende organisaties, doe mee aan het onderzoek

Innovatie = Executie, begin vandaag

Wij zijn dé partner om innovaties mee te realiseren. Onze specialisten versnellen de executie van toekomstige verdienmodellen, producten, diensten en klantreizen. In co-creatie met onze opdrachtgevers en partners. Wij zijn de verbindende factor in het ecosysteem dat nodig is om innovaties te realiseren. Wat kunnen we betekenen? 

1. Starten met innovatie

Onze specialisten versnellen al 25 jaar organisaties in hun strategie-executie. Innovatie zou een derde moeten beslaan van het portfolio van veranderinitiatieven van elke organisatie. Toch zien we innovatie vaak onder op de prioriteitenlijst belanden. Terwijl het van levensbelang is om voorop te blijven lopen, om elke dag meer klantwaarde te kunnen leveren. Wij maken samen een driejarenplan voor innovatie en zorgen voor een gebalanceerd veranderportfolio. Door keuzes in het portfolio te helpen maken. Door een innovatie-funnel in te richten én werkend te krijgen. Door innovaties te forceren en op te schalen.

2. Innovatie versnellen

Innovaties realiseren is ook doorpakken. Turner heeft een bewezen innovatiemethodiek die voor een aantoonbare versnelling zorgt in het realiseren van innovaties. Wij dragen zorg voor de voortang, executie, kwaliteit en borgen het leereffect bij onze opdrachtgevers. Door een minimaal levensvatbaar product te realiseren en meteen bewijs te leveren voor onze aanpak. Zo maken we de organisatie klaar om meer en sneller te innoveren.

3. De volgende stap in het ecosysteem

Turner begrijpt de uitdagingen en dilemma’s van volwassen organisaties en is thuis in de wereld van tech en startups. Wij brengen het ecosysteem van innovatieve producten en diensten in kaart, en starten coalities waarmee we samen innovaties realiseren. We verkennen nieuwe grenzen, nieuwe verdienmodellen en nieuwe organisatievormen.

Wie toonaangevend en innovatief is in strategie-executie, wil zelf ook verder gaan.

Contact

We leren je graag kennen. Neem vooral contact met ons op als je vragen hebt!

Huize de Boom
Arnhemseweg 107
3832 GK
Leusden

Telephone: +31 (0)33 – 285 93 00
Email: info@turner.nl