Waar staan we voor?

Wij zijn Turner, specialist in strategie-executie. Sneller, verbeteren, vernieuwen en innoveren - dat maken we waar.

Turner, specialist in strategie-executie

Wij zijn Turner Strategie = Executie, het organisatieadviesbureau gespecialiseerd in strategie-executie. Samen met de organisatie verbeteren, vernieuwen en innoveren, dat maken we waar. Wij werken aan de kritieke vraagstukken voor onze opdrachtgevers, die moeten slagen. En die ertoe doen in de sectoren waarin we werken. Dat motiveert ons elke dag.

Onze opdrachtgevers zijn  zo in staat hun bestaande organisatie- of businessmodel te exploiteren én nieuwe te exploreren. Om te werken aan de organisatie van vandaag en van morgen en overmorgen.

We hebben ons gespecialiseerd in een duidelijke set aan expertisegebieden, de zogenaamde ‘excellence’-gebieden: digital & commercial-, operational-, synergy- en organizational excellence.

We werken voor ambitieuze opdrachtgevers in de private en (semi-)publieke sector. Zoals in: de financiële en zakelijke dienstverlening, het onderwijs, de gezondheidszorg, de (semi-)publieke sector, energie & utiliteit en in de industrie. Aan vraagstukken en/of in sectoren van groot maatschappelijk belang.

Wat je aantoonbaar hebt gedaan is belangrijker dan wat je zegt te doen: we beschikken over een  aantoonbaar trackrecord. Onze loyale opdrachtgevers zijn  graag referent.

Onze strategie-executie specialisten zijn oprecht betrokken professionals, met kennis van het vak en de sector. Zij brengen niet alleen hun expertise in, maar ook een flinke dosis lef, creativiteit en inlevingsvermogen. Samen bedenken we doorbraken door het vinden van onverwachte en innovatieve oplossingen.

Onze opdrachtgevers vertellen je graag meer

Onze visie

De doelstellingen van de organisatie leidend in alles wat we doen. We willen altijd meetbare en duurzame impact hebben. Dat vereist de combinatie van de ‘harde’ kant, de doelen en het ontwerp van een nieuwe organisatie en werkwijzen met de ‘zachte’ kant, eigenaarschap en opschalen. Gecoördineerd door nuchter en nauwgezet project- en/of programmamatig werken. Altijd zoveel mogelijk in de lijnorganisatie.

Elke opdracht die Turner ondersteunt heeft een business case. We realiseren financiële en operationele prestatieverbeteringen.

We brengen daarbij actief, expertise en best practices in. Deze hebben een directe impact op zowel top-line als bottom-line vraagstukken.

We werken altijd zij-aan-zij in coproductie met de organisatie. Daardoor verbetert de slagkracht in strategie-executie. Zo haalt de organisatie haar doelen én leert ze gelijk zelf hoe beter te worden in strategie-executie.

De vraagstukken van morgen raken allang niet meer individuele organisaties. We zijn een katalysator voor veranderingen in ecosystemen en ketens.

Op die manier leveren we direct of indirect een betekenisvolle bijdrage aan alle belanghebbenden en aan maatschappelijke opgaven, elke markt/practice en elke adviseur op zijn/haar eigen manier. En dat motiveert ons elke dag.

20% strategie + 80% executie, dat ons recept voor succesvolle strategie-executie

Contact

We leren je graag kennen. Neem contact op voor een kennismaking.

Huize de Boom
Arnhemseweg 107
3832 GK Leusden

Telefoon: +31 (0)33 – 285 93 00
Email: info@turner.nl

BLIJF OP DE HOOGTE