Ontmoet je collega's

Ewoud de Boer

Ewoud de Boer was HRM stagiair bij Turner. Wat heeft hij het afgelopen half jaar geleerd? En wat zeg dat over de cultuur bij Turner?

Wat viel je op toen je bij Turner begon?

“De open en eerlijke sfeer. Mensen denken graag met je mee en moedigen je aan je mening te geven. Er is veel ruimte om constant te verbeteren en dat vond ik leuk.”

Klinkt goed! Wat deed je zoal tijdens je stage?

“De werkzaamheden waren heel gevarieerd en er kwamen steeds meer verantwoordelijkheden bij. Zo was ik nauw betrokken bij de werving en selectie: van het schrijven van vacatureteksten tot aan de laatste selectiegesprekken. Natuurlijk kon ik niet bij alle gesprekken aanwezig zijn, maar ik was steeds wel de contactpersoon voor sollicitanten. Verder was ik verantwoordelijk voor de evaluaties van trainingen: ik analyseerde de feedback voor de trainers en organiseerde de feedbackgesprekken. Daarnaast heb ik meegewerkt aan een aantal belangrijke projecten die gingen over de verbetering van het selectieproces, de ontwikkeling van werknemers en leiderschap binnen de organisatie.”

En wat heb je ervan geleerd?

“Erg veel! Niet alleen inhoudelijk. Zo werkte ik samen met een collega die een erg ‘rode’ persoonlijkheid heeft. Ikzelf ben nogal analytisch ingesteld en dat ging schuren. Op een gegeven moment heb ik dat bespreekbaar gemaakt, waarna de samenwerking veel beter ging. Dat had ik voor mijn tijd bij Turner niet gedaan.”

Knap zeg! Was dat je grootste uitdaging tijdens je stage?

“Mijn grootste uitdaging lag toch wel in de momenten dat ik uit mijn comfort zone moest. Plenair mijn mening geven, bijvoorbeeld. Soms voelde ik me best onzeker tussen al die slimme mensen. Maar het is goed om lef te tonen en toch iets te zeggen. Collega’s wisten dat dit een ontwikkelpunt voor me was, dus naderhand kwamen ze naar me toe en complimenteerden me. Dan merk je dat jij ook een toegevoegde waarde hebt. Die toegevoegde waarde leer je bij Turner kennen, naast je ontwikkelpunten en onzekerheden. En daar ga je dan mee aan de slag.”

Hoe heeft je begeleider je daarin gecoacht?

“Hij heeft me opdrachten gegeven. Iedere week zaten we even samen en blikten we vooruit: hoe is de afgelopen week geweest, welke gesprekken komen eraan en wat wil ik daarvan leren.”

En hoe hebben die uitdagingen jou gevormd?

“Eerst deed ik de dingen waarvan ik wist dat ik er goed in was. Hier ben ik mijn hele leven mee weg gekomen. Zo ben ik nooit ergens tegenaan gelopen en hoefde ik nergens mijn best voor te doen. Bij Turner heb ik geleerd de dingen te doen die ik nog niet goed kan, want daar haal je de meeste ontwikkeling uit. Nu is mijn mindset geswitcht. Van een zesjes halen naar alles eruit halen.”

Wat doe je nu eigenlijk?

“Ik volg nu een Minor Trainen en Coachen en start in februari met afstuderen. Daarnaast ben ik ondernemer met De Gele IJscobus waarmee ik over de hele Utrechtse Heuvelrug kwaliteitsijs schep.”

Ontmoet je collega's
mkan

Ontmoet Bas van Rooij

Acht jaar geleden jaar geleden stapte bruisende Bas van Rooij Turner binnen. Hij ging van jonge ondernemer naar junior consultant in de financiële sector. Best een overgang. Inmiddels is er hoop veranderd – werk en privé – en nog steeds gaat hij met plezier naar zijn werk. Wat is zijn geheim? En wat zegt dat over werken bij Turner?​

Lees meer »
Ontmoet je collega's
mkan

Ontmoet Elsa van Bruggen

Ze was niet van plan om over te stappen naar een ander organisatieadviesbureau. Helemaal niet zelfs. Toch werd Elsa van Bruggen nieuwsgierig: nieuwe collega’s om van te leren, een andere manier van adviseren, weer ruimte om te groeien. Vlak voordat de coronacrisis uitbrak, waagde ze de sprong naar Turner’s onderwijspractice. Hoe verliep die overstap? Hoe ging het inwerken in coronatijd? En hoe bevalt het nu, een jaar later? ​

Lees meer »
Ontmoet je collega's
mkan

Ontmoet Femke van den Wall Bake

De altijd energieke en enthousiaste Femke van den Wall Bake is senior consultant in de zorg practice van Turner. Drie jaar geleden stapte ze van een leverancier van medisch-technologische producten over om zich te verder te ontwikkelen. Welke stappen heeft ze gezet? En hoe bevalt het bij ons?

Lees meer »
Ontmoet je collega's
mkan

Ontmoet Lotte Dragt

Eigengereide Lotte Dragt werkt stapte drie jaar geleden binnen als junior consultant bij Turner’s onderwijspractice. Na een mooi avontuur in Oman, zocht ze naar een werkplek om veel te leren. Nou, dat is gelukt. Inmiddels is ze een geliefde consultant bij Turner en haar opdrachtgevers. Hoe kijkt ze terug op haar beginperiode? En op de snelle groei die zij doormaakte?

Lees meer »
Ontmoet je collega's
Alexander Bruinsma

Ontmoet Edo Santema

Onze Turners hebben heel verschillende achtergronden en ‘walks-of-life’. Maar een piloot? Die hadden we nog niet, totdat Edo Santema bij ons binnenstapte. Een adrenaline junkie in de positieve zin van het woord: energiek en open voor avontuur. Hoe bevalt het hem, nadat hij een jaar geleden bij ons -eh- binnenvloog? Hoe heeft hij zich ontwikkeld? En hoe ziet hij zijn toekomst?

Lees meer »
Antal Ruiter
Ontmoet je collega's
Alexander Bruinsma

Ontmoet Antal Ruiter

Als iemand weet wat het verschil is tussen werken voor de Big Four of voor een kleiner bureau, dan is het Antal Ruiter wel.

Lees meer »
Annelieke van Schie
Ontmoet je collega's
Alexander Bruinsma

Ontmoet Annelieke van Schie

Annelieke van Schie is 35 jaar en werkt als manager voor de onderwijsmarkt bij Turner. Daarvoor was ze werkzaam als lobbyist en beleidsadviseur bij de Vereniging Hogescholen.

Lees meer »

Contact

We leren je graag kennen. Neem contact op voor een kennismaking.

Huize de Boom
Arnhemseweg 107
3832 GK
Leusden

Telefoon: +31 (0)33 – 285 93 00
Email: info@turner.nl