Ontmoet je collega's

Ewoud de Boer

Ewoud de Boer was HRM stagiair bij Turner. Wat heeft hij het afgelopen half jaar geleerd? En wat zeg dat over de cultuur bij Turner?

Wat viel je op toen je bij Turner begon?

“De open en eerlijke sfeer. Mensen denken graag met je mee en moedigen je aan je mening te geven. Er is veel ruimte om constant te verbeteren en dat vond ik leuk.”

Klinkt goed! Wat deed je zoal tijdens je stage?

“De werkzaamheden waren heel gevarieerd en er kwamen steeds meer verantwoordelijkheden bij. Zo was ik nauw betrokken bij de werving en selectie: van het schrijven van vacatureteksten tot aan de laatste selectiegesprekken. Natuurlijk kon ik niet bij alle gesprekken aanwezig zijn, maar ik was steeds wel de contactpersoon voor sollicitanten. Verder was ik verantwoordelijk voor de evaluaties van trainingen: ik analyseerde de feedback voor de trainers en organiseerde de feedbackgesprekken. Daarnaast heb ik meegewerkt aan een aantal belangrijke projecten die gingen over de verbetering van het selectieproces, de ontwikkeling van werknemers en leiderschap binnen de organisatie.”

En wat heb je ervan geleerd?

“Erg veel! Niet alleen inhoudelijk. Zo werkte ik samen met een collega die een erg ‘rode’ persoonlijkheid heeft. Ikzelf ben nogal analytisch ingesteld en dat ging schuren. Op een gegeven moment heb ik dat bespreekbaar gemaakt, waarna de samenwerking veel beter ging. Dat had ik voor mijn tijd bij Turner niet gedaan.”

Knap zeg! Was dat je grootste uitdaging tijdens je stage?

“Mijn grootste uitdaging lag toch wel in de momenten dat ik uit mijn comfort zone moest. Plenair mijn mening geven, bijvoorbeeld. Soms voelde ik me best onzeker tussen al die slimme mensen. Maar het is goed om lef te tonen en toch iets te zeggen. Collega’s wisten dat dit een ontwikkelpunt voor me was, dus naderhand kwamen ze naar me toe en complimenteerden me. Dan merk je dat jij ook een toegevoegde waarde hebt. Die toegevoegde waarde leer je bij Turner kennen, naast je ontwikkelpunten en onzekerheden. En daar ga je dan mee aan de slag.”

Hoe heeft je begeleider je daarin gecoacht?

“Hij heeft me opdrachten gegeven. Iedere week zaten we even samen en blikten we vooruit: hoe is de afgelopen week geweest, welke gesprekken komen eraan en wat wil ik daarvan leren.”

En hoe hebben die uitdagingen jou gevormd?

“Eerst deed ik de dingen waarvan ik wist dat ik er goed in was. Hier ben ik mijn hele leven mee weg gekomen. Zo ben ik nooit ergens tegenaan gelopen en hoefde ik nergens mijn best voor te doen. Bij Turner heb ik geleerd de dingen te doen die ik nog niet goed kan, want daar haal je de meeste ontwikkeling uit. Nu is mijn mindset geswitcht. Van een zesjes halen naar alles eruit halen.”

Wat doe je nu eigenlijk?

“Ik volg nu een Minor Trainen en Coachen en start in februari met afstuderen. Daarnaast ben ik ondernemer met De Gele IJscobus waarmee ik over de hele Utrechtse Heuvelrug kwaliteitsijs schep.”

Esther Timmer
Ontmoet je collega's
Alexander Bruinsma

Ontmoet Esther Timmer

Tien jaar geleden vertrok Esther Timmer bij Turner voor een avontuur in het buitenland. Na enige tijd in India en Mexico te hebben gewoond, streek zij drie jaar geleden met haar gezin neer in Praag. Vanuit Tsjechië is zij weer betrokken geraakt bij Turner, nu als researchanalist voor de Innovation = Execution Study en als HR-manager ad interim. Wat is er in de tussentijd veranderd? En wat heeft zij in het buitenland geleerd en is van waarde voor Turner?

Lees meer »
Ontmoet je collega's
Alexander Bruinsma

Ontmoet Lars Roosenstein

Lars Roosenstein wilde na zijn studie iets gaan doen in het onderwijs. En hij wilde consultant worden. Dan kom je bij Turner uit. Logisch toch? Als we elkaar spreken, werkt Lars nog maar zes weken voor Turner, bij de onderwijsgroep. Maar hij is razend enthousiast!

Lees meer »
Antal Ruiter
Ontmoet je collega's
Alexander Bruinsma

Ontmoet Antal Ruiter

Als iemand weet wat het verschil is tussen werken voor de Big Four of voor een kleiner bureau, dan is het Antal Ruiter wel.

Lees meer »
Annelieke van Schie
Ontmoet je collega's
Alexander Bruinsma

Ontmoet Annelieke van Schie

Annelieke van Schie is 35 jaar en werkt als manager voor de onderwijsmarkt bij Turner. Daarvoor was ze werkzaam als lobbyist en beleidsadviseur bij de Vereniging Hogescholen.

Lees meer »

Contact

We leren je graag kennen. Neem contact op voor een kennismaking.

Huize de Boom
Arnhemseweg 107
3832 GK Leusden

Telefoon: +31 (0)33 – 285 93 00
Email: info@turner.nl

BLIJF OP DE HOOGTE