Waar staan we voor?

Wij zijn Turner, specialist in strategie-executie. Sneller, verbeteren, vernieuwen en innoveren - dat maken we waar.

Turner, specialist in strategie-executie

Wij zijn Turner, het organisatieadviesbureau gespecialiseerd in strategie-executie. Samen met de organisatie een nieuwe strategie realiseren, dat maken wij waar. Wij werken aan de kritieke vraagstukken voor onze opdrachtgevers. En die ertoe doen in de sectoren waarin we werken.

We hebben ons gespecialiseerd in een duidelijke set aan expertisegebieden en sectoren. We werken voor het onderwijs, de gezondheidszorg, de financiële dienstverlening, de publieke sector. Sectoren van maatschappelijk belang en dat motiveert ons elke dag. 

Onze specialisten zijn oprecht betrokken professionals, met kennis van het vak en de sector. Zij brengen niet alleen hun expertise in, maar ook een flinke dosis lef, creativiteit en inlevingsvermogen. Samen bedenken we onverwachte en innovatieve oplossingen. En alleen zo realiseren we duurzame prestatieverbeteringen voor alle betrokkenen. Sneller verbeteren, vernieuwen en innoveren, wij maken het waar.   

Onze opdrachtgevers vertellen je graag meer

Onze visie

Onze visie is dat resultaat voor alle belanghebbenden alleen duurzaam is door de combinatie van inhoudelijke oplossingen (‘hard’) en impactvol verandermanagement (‘zacht’). Daarbij zijn de doelstellingen van de organisatie leidend in alles wat we doen. 

Elke opdracht die Turner ondersteunt heeft een business case. We realiseren financiële en operationele prestatieverbeteringen. 

We brengen daarbij actie, expertise en best practices in. Deze hebben een directe impact op zowel top-line als bottom-line vraagstukken. In coproductie met de organisatie. Daardoor verbetert de slagkracht in strategie-executie. 

20% strategie + 80% executie, dat ons recept voor succesvolle strategie-executie

Contact

We leren je graag kennen. Neem contact op voor een kennismaking.

Huize de Boom
Arnhemseweg 107
3832 GK Leusden

Telefoon: +31 (0)33 – 285 93 00
Email: info@turner.nl

BLIJF OP DE HOOGTE