PrepAIr

Voorbij de hype: Het belang van een gebalanceerde aanpak voor AI

In het AI-tijdperk is een evenwichtige aanpak essentieel. Turner's PrepAIr biedt een raamwerk voor organisaties om AI verantwoord te implementeren, rekening houdend met aspecten als visie, risico’s, governance en uitvoeringskracht. Deze aanpak helpt organisaties verder te kijken dan de hype, strategieën te vertalen naar actie, en AI effectief te integreren.

Kunstmatige Intelligentie (AI) beleeft een hype, iedereen heeft het erover. Maar het toepassen en gebruiken van AI werkt polariserend: potentiële voordelen en beloftes rijzen tot aan de hemel, terwijl zwartdenkers letterlijk het einde van onze beschaving voorspellen. Wetgevers roeren zich en bereiden strikte wetten voor. Wat moeten bestuurders van organisaties doen? 

Als Turner weten wij als geen ander dat het antwoord op dit soort vragen een rationele en gebalanceerde aanpak nodig heeft, die breder kijkt dan alleen de technologie zelf. Want aan de ene kant is AI gewoon een nieuwe IT-tool die efficiëntie en effectiviteit kan vergroten, aan de andere kant weten we dat het mensen zijn die succes bepalen, en mensen zijn feilbaar.

Turner PrepAIr

Om een compleet en gebalanceerd beeld te krijgen van de huidige positie van een organisatie op AI, is een raamwerk nodig. Dit raamwerk hebben wij ontwikkeld en hebben we PrepAIr genoemd. Het raamwerk biedt inzicht in zowel de individuele aspecten van de organisatie: onder andere visie, risico’s en governance, executiekracht, maar biedt mede een overkoepelend perspectief: waar sta je tegenover je peers? Wat kan ik beter doen? Het raamwerk wordt hier kort uitgelegd.

We bieden onze PrepAIr organisatiescan vrijblijvend aan om samen met organisaties de eerste stap te zetten om grip te krijgen op AI. Ons raamwerk biedt een eerste, helder inzicht in de mate waarin uw organisatie AI op een verantwoorde wijze kan implementeren.

Waarom Turner 

Turner is specialist in Strategie Executie. Wij helpen organisaties strategie te vertalen naar uitvoerbare en concrete acties, en helpen deze daadwerkelijk te implementeren, zo ook met kwesties zoals AI. We kijken door de hype heen en bepalen samen met onze klanten waar ze staan, wat beter kan, en hoe tot concrete implementatie te komen.

PrepAIr
Alexander Bruinsma

Voorbij de hype: Het belang van een gebalanceerde aanpak voor AI

In het AI-tijdperk is een evenwichtige aanpak essentieel. Turner’s PrepAIr biedt een raamwerk voor organisaties om AI verantwoord te implementeren, rekening houdend met aspecten als visie, risico’s, governance en uitvoeringskracht. Deze aanpak helpt organisaties verder te kijken dan de hype, strategieën te vertalen naar actie, en AI effectief te integreren.

Lees meer »
PrepAIr
Alexander Bruinsma

De strijd om AI-talent – Een wedloop in het digitale tijdperk

In de snel evoluerende wereld van AI is het essentieel voor organisaties om zich te onderscheiden in de strijd om top AI-talent. Dit vereist een dynamische aanpak: het vormgeven van een inspirerende werkcultuur, het benadrukken van unieke ontwikkelingsmogelijkheden en het aanpassen aan de nieuwste trends en regelgeving.

Lees meer »

Meer weten over Turner?

Turner Strategie-executie wordt voor het vierde jaar op rij door opdrachtgevers gezien als het beste strategisch adviesbureau van Nederland. Meer dan 4000 bestuurders en professionals deden mee aan het onderzoek van MT1000 waarbij Turner de hoogste waardering ontving voor strategie-advies, klantgerichtheid, excellente uitvoering en productleiderschap.

Lees hier meer over de resultaten die andere opdrachtgevers behaalden met hulp van Turner Strategie Executie. Meer weten? Neem contact met ons op.

Meer weten over Turner PrepAIr?

Wilt u meer weten over wat Turner Strategie = Executie voor uw organisatie kan betekenen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u meer weten over wat Turner Strategie = Executie voor uw organisatie kan betekenen? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.