Belron/Carglass

Een toekomstbestendig businessmodel in onzekere tijden

Belron Nederland – bekend van onder meer Carglass, Autotaalglas en GlasGarage – opereert in een krimpende markt. Er zijn steeds minder autoruiten die vervanging of reparatie nodig hebben. Turner heeft Belron ondersteund bij het vinden van een toekomstbestendig en groeigericht businessmodel.

Samen met een intern innovatieteam hebben we gezocht naar alternatieve inkomstenbronnen. Zowel binnen als buiten de bekende automotive markt. Dit heeft een aantal scherpe ideeën voor innovatieve businessmodellen gebracht. Maar ook een ‘buzz’ van vernieuwing, innovatie en ondernemerschap binnen de hele organisatie. Ook heeft Turner Belron ondersteund na overname van twee andere glasschade specialisten in de markt. Met de drie management teams is gewerkt aan het vormgeven van het principe ‘samen sterker’.

Het groeigerichte businessmodel heeft snel vorm gekregen. Daarnaast heeft Turner substantieel bijgedragen aan waardebehoud na overname. En er is een basis gelegd voor synergierealisatie vanuit verdere samenwerking.

Douwe Bekius, MD Belron/Carglass NL: “Met Turner weet je wat je in huis haalt: specialisten met een brede blik. Oog voor resultaat en mens”

Meer weten? Neem contact met ons op: