Sectoren

Wij werken aan strategie-executie in de private en (semi-)publieke sector. Met meetbare impact voor alle belanghebbenden (klanten, medewerkers, management, aandeelhouders én maatschappij)

  Onderwijs

  Hoe maken we werk van Leven Lang Ontwikkelen?

  Leven Lang Ontwikkelen (LLO) moet een belangrijke rol gaan spelen als smeermiddel voor de arbeidsmarkt. Maar hoe staat het ervoor met LLO? Wat zijn de hobbels op weg naar volwassenwording? Eind maart bogen tien mbo-bestuurders en -directeuren zich op uitnodiging van Turner over de toekomst van LLO in het MBO.

  Artificial Intelligence
  Alexander Bruinsma

  AI in het onderwijs: ‘Je kunt morgen aan de slag’

  Natuurlijk zitten er haken en ogen aan het gebruik van artificiële intelligentie (AI) in het onderwijs, maar de snelle opkomst van ChatGPT en andere platforms dwingt onderwijsinstellingen serieus na te denken hoe ze deze nieuwe technologie gaan gebruiken.

  Lees meer »
  Onderwijs
  Alexander Bruinsma

  Hogeschool Utrecht

  Hogeschool Utrecht wilde onderwijs en onderzoek beter vervlechten met een focus op vier expertisegebieden. Om een doorbraak te realiseren in de wijze waarop de expertisegebieden functioneerden, werkten de HU en Turner samen aan een nieuwe kennis- en innovatieagenda.

  Lees meer »
  Financiële Dienstverlening
  Alexander Bruinsma

  Financiële instellingen en de green deal

  Banken, verzekeraars en pensioenfondsen krijgen in 2024 te maken met nieuwe eisen over ESG. Wat kunnen de financiële instellingen doen? Frits Korthals Altes zegt dat bedrijven de data-intensieve rapportageprocessen nu al moeten meenemen in de ontwikkeling van nieuwe, groene producten.

  Lees meer »
  Onderwijs
  Cor Barelds

  Hoe organiseer je Leven Lang Ontwikkelen in het MBO

  Mbo-scholen zijn onmisbaar als we de crisis op de arbeidsmarkt willen oplossen. Er liggen grote kansen op het gebied van Leven Lang Ontwikkelen (LLO), waarmee vraag en aanbod op de arbeidsmarkt veel beter op elkaar afgestemd kunnen worden. Maar hoe doe je dat, succesvol en duurzaam LLO-activiteiten opzetten?

  Lees meer »

  Contact

  We leren je graag kennen. Neem contact op voor een kennismaking.

  Huize de Boom
  Arnhemseweg 107
  3832 GK Leusden

  Telefoon: +31 (0)33 – 285 93 00
  Email: info@turner.nl

  BLIJF OP DE HOOGTE