Sectoren

Werken voor sectoren van maatschappelijk belang. Dat motiveert ons elke dag.

  Team Turner wedstrijd
  Financiële Dienstverlening

  Ons verhaal

  Turner staat op nummer 1 in de MT1000, een jaarlijks onderzoek onder opdrachtgevers van zakelijke dienstverleners. We staan op de eerste plek in de categorie strategie-advies en hebben de hoogste klanttevredenheid van alle consultancybureaus. Bovendien krijgen we hoge waarderingen voor klantgerichtheid, uitvoering en product. Wat is het verhaal achter deze mooie prestatie?​

  Onderwijs
  mkan

  Turners doneren aan onderwijsproject Estrela da Favela

  Turner helpt het Braziliaanse onderwijsproject Estrela da Favela met financiële en organisatorische steun. Juist dit jaar is hier veel behoefte aan. Veel Turners besloten dan ook om rond kerst een extra bijdrage te leveren. Turner’s Evelien Hellenthal geeft een update.​

  Lees meer »
  Financiële Dienstverlening
  mkan

  Waarom Platformization juist nu hoog op de agenda hoort

  Hoe de financiële wereld er precies uitziet na de corona-crisis weten we niet. De impact voor banken en verzekeraars lijkt tot nu toe beperkt. Maar corona versterkt wel de digitalisering-trend van financiële dienstverlening. Wat doet dit met het bedrijfsmodel van banken en verzekeraars, vraagt Turner’s Thijs Venneman zich af. Is het platform-model nu echt toe aan een doorbraak in de financiële sector?

  Lees meer »
  Financiële Dienstverlening
  mkan

  Into the Wild

  Kom van je computerscherm vandaan, het is tijd om naar buiten te gaan! Trek je laarzen aan en kom met ons mee Into the Wild.

  Lees meer »
  Artificial Intelligence
  dvanroon

  Veelbelovende start van de werkgroep Onderwijs

  Maandag 23 november was de officiële kick-off van de werkgroep Onderwijs van de NLAIC. Zo’n 225 deelnemers deden mee aan de sessie. Enthousiaste en betrokken deelnemers die willen bouwen aan de toepassing van Artificial Intelligence in het onderwijs. Welke stappen hebben we samen gezet?

  Lees meer »

  Contact

  We leren je graag kennen. Neem vooral contact met ons op als je vragen hebt!

  Huize de Boom
  Arnhemseweg 107
  3832 GK
  Leusden

  Telephone: +31 (0)33 – 285 93 00
  Email: info@turner.nl