Sectoren

Werken voor sectoren van maatschappelijk belang. Dat motiveert ons elke dag.

  Lessen uit de Coronaperiode

  Consultancy.nl | Mbo-studenten en -docenten: ‘100% online onderwijs werkt niet’

  Consultancy.nl besteedt aandacht aan het onderzoek naar de lessen van de coronaperiode dat Turner uitvoerde onder 5.000 studenten, docenten en medewerkers van zestien onderwijs-instellingen. Lees het volledige artikel dat Consultancy.nl schreef.

  Artificial Intelligence
  dvanroon

  Veelbelovende start van de werkgroep Onderwijs

  Maandag 23 november was de officiële kick-off van de werkgroep Onderwijs van de NLAIC. Zo’n 225 deelnemers deden mee aan de sessie. Enthousiaste en betrokken deelnemers die willen bouwen aan de toepassing van Artificial Intelligence in het onderwijs. Welke stappen hebben we samen gezet?

  Lees meer »
  zorg square
  Zorg
  mkan

  Regie in de regio

  De Juiste Zorg op de Juiste Plek, het is makkelijker gezegd dan gedaan. De reis van de patient verloopt vaak langs vele muurtjes. Terwijl we weten: voor een optimale zorg moeten we die muren doorbreken. Peter de Bruin en Femke van den Wall Bake zien in een regionale aanpak de grootste kans van slagen. Waarom?

  Lees meer »
  Lessen uit de Coronaperiode
  mkan

  ‘Monitoring gevolgen van COVID-19 voor mbo en ho’

  Minister van Engelshoven van het Ministerie van OCW maakt in haar brief aan de Tweede Kamer de balans op voor het mbo en hoger onderwijs. Zij schetst daarin gevolgen van COVID-19 voor studenten, medewerkers en instellingen in het mbo en ho. In de brief haalt zij de uitkomsten aan van ons onderzoek onder 5.000+ studenten, docenten en medewerkers van 16 onderwijsinstellingen. Wat neemt de minister hiervan mee?

  Lees meer »
  Turner Financiële Dienstverlening Finance
  Financiële Dienstverlening
  mkan

  Aanbevelingen voor invoering van nieuwe betaalstandaarden

  De Juiste Zorg op de Juiste Plek, het is makkelijker gezegd dan gedaan. De reis van de patient verloopt vaak langs vele muurtjes. Terwijl we weten: voor een optimale zorg moeten we die muren doorbreken. Turner werkt mee aan een regionaal samenwerkingsverband dat structureel werkt aan JZOJP. Hoe werkt dat in praktijk?

  Lees meer »

  Contact

  We leren je graag kennen. Neem vooral contact met ons op als je vragen hebt!

  Huize de Boom
  Arnhemseweg 107
  3832 GK
  Leusden

  Telephone: +31 (0)33 – 285 93 00
  Email: info@turner.nl