Turner Zorg

Wij willen zorgprofessionals helpen beter voor hun patiënten te zorgen en patiënten helpen de regie over zorg en gezondheid te nemen. Omdat de zorg elke dag beter kan.

De gezondheidszorg is één van de belangrijkste maatschappelijke sectoren in ons land. We geven er inmiddels jaarlijks rond EUR 100 miljard aan uit en een steeds grotere groep inwoners doet (structureel) een beroep op de zorg. Tegelijkertijd neemt het aantal vacatures in de zorg toe en zijn de arbeidsmarktvoorspellingen weinig hoopgevend. Kortom: als een van de rijkste landen ter wereld staan we voor enorme uitdagingen om de zorg toegankelijk, betaalbaar en kwalitatief op orde te houden. Als zorgaanbieder wordt ook u hiermee geconfronteerd. Vanuit uw (bestuurlijke) verantwoordelijkheid worden van u effectieve antwoorden verwacht op de complexe vraagstukken. Veel van de oplossingen vragen om samenwerking, anders organiseren, een heldere strategie en (sociale) innovatie.

Onze focusgebieden

Wie zijn wij?

Wij zijn Turner Zorg en samen met zorgprofessionals vanuit de hele zorgsector streven wij ernaar de zorg te verbeteren voor elke cliënt, patiënt, bewoner. Omdat wij geloven in een toegankelijke zorgsector, en daar graag aan bijdragen. Wij zijn gedreven om, vanuit onze ruime ervaring binnen de zorgsector en vakinhoudelijke expertise, complexe vraagstukken samen met u aan te gaan. En dat doen we met een flinke dosis lef, creativiteit en inlevingsvermogen. Samen zetten we koers in de juiste richting, ontwikkelen we verrassende en innovatieve oplossingen. Samen zorgen we dat we echt in beweging komen en resultaat behalen. Interesse in een kennismaking?

Zorg

Coloriet

In plaats van een pas op de plaats te maken, drong bestuurder Aukje Reinders er midden in de Coronacrisis op aan een nieuwe strategie te formuleren voor zorgorganisatie Coloriet. Met alle uitdagingen die er op de organisatie afkomen is er behoefte aan nieuw élan en nieuwe energie, is haar overtuiging.

Zorg

Klimmendaal

Op initiatief van Verstegen Accountants uit Dordrecht maakte Edwin Schippers van Turner een organisatiescan van Klimmendaal, een revalidatiecentrum met hoofdkantoor in Arnhem. De organisatie had te maken met verschillende problemen: de gevolgen van een eerdere fusie, de Coronacrisis en daardoor een te ambitieuze veranderagenda. Bestuurder Martijn Kuit was blij met het advies om pas op de plaats te maken.

huisarts square
Zorg

Digidok

Doorbraak in eerstelijnszorg DigiDok Waarde innovatieve app aangetoond 32% meer patiënten per uur behandelen Digitaal consult kan 36-50% korter dan een fysiek consult Veel fysieke …

Zorg

Prinses Maxima Centrum

Het kinderoncologisch centrum heeft als missie: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Om zoveel mogelijk aandacht te kunnen geven aan de jonge patiënten en hun gezinnen, wil het Prinses Máxima Centrum haar professionals en middelen dan ook zo slim mogelijk inzetten. Turner heeft het centrum geholpen om grip op haar zorgplanning te krijgen met Health Intelligence.

Zorg

Nij Smellinghe

Grip op productie via Tactische OK Planning Ziekenhuis Nij Smellinghe Knelpunten in OK-planning opgelost​ Vernieuwd en flexibel OK-rooster​ Continu inzicht in bezetting​ Vooruitkijken in periodiek …

Contact

We leren je graag kennen. Neem contact op voor een kennismaking.

Huize de Boom
Arnhemseweg 107
3832 GK Leusden

Telefoon: +31 (0)33 – 285 93 00
Email: info@turner.nl

BLIJF OP DE HOOGTE