Strategie = Executie

20% strategie + 80% executie. Dat is het recept voor sneller verbeteren, vernieuwen én innoveren. Ons onderzoek naar strategie-executie is inmiddels een bestseller.

"Dit boek bevat een schat aan goed gefundeerde inzichten en adviezen. Maar het wordt pas echt waardevol als je deze gaat testen in je eigen praktijk"

- Ben Tiggelaar

Sneller verbeteren, vernieuwen en innoveren.

Organisaties staan midden in het nieuwe normaal. Organisaties verstoren zelf of worden verstoord. Continuïteit is geen vanzelfsprekendheid meer. In deze tijd geldt maar één wet: strategie = executie. Strategie-executie is het laatste competitieve voordeel. Strategie = Executie is de nr.1 opdracht voor leidinggevenden, professionals en ondernemers. Voor gevestigde organisaties en voor snelgroeiende startups. In de private en de (semi-)publieke sector.

Organisaties die excelleren in strategie-executie starten de executie van kritische initiatieven 3 maanden sneller (lead-time-to-execution), realiseren 50% doorlooptijdverkorting in executie en innovatieprocessen en het belangrijkste, ze realiseren 15 – 25% meer van hun doelen. Net zo interessant: ze vergroten elk jaar het vermogen, ‘de capability’ van de organisatie in strategie-executie. Deze organisaties hebben 1 taal en methode op de essenties van moderne strategie-executie.  

Strategie = Executie is de publicatie van het gelijknamige onderzoek van Turner bestaande uit 60 deelnemende topbestuurders, 75 casestudies en 300 bronnen.

Waar bestel ik mijn exemplaar van Strategie = Executie?

Alle inzichten over Strategie = Executie van onze specialisten.

Jacques in kleur
Strategie = Executie
dvanroon

Masterclasses & lezingen

Strategie = Executie Masterclasses & lezingen ‘’Wake-up call’’ – Peter Klijn, Directeur Insinger Gilissen Bankiers Incompany Masterclass Strategie = Executie Versterk & versnel strategie-executie. In

Lees meer »
whiteboard explanation
Strategie = Executie
dvanroon

Stategie = Executie | Interventies

Strategie = Executie Interventies ‘’Scherp kiezen van de kritische veranderinitiatieven in het portfolio en werken met wendbare en krachtige executiecoalities zorgt voor de doorbraak in

Lees meer »
post it schrijven
Strategie = Executie
dvanroon

De systematiek achter creativiteit

Strategie = Executie De systematiek achter creativiteit Inhoud is de ruggengraat van alles. In het proces van strategie-executie ontwikkelen wij een minimaal levensvatbaar product (MLP),

Lees meer »

Contact

We leren je graag kennen. Neem vooral contact met ons op als je vragen hebt!

Huize de Boom
Arnhemseweg 107
3832 GK
Leusden

Telefoon: +31 (0)33 – 285 93 00
Email: info@turner.nl