Strategie = Executie

Masterclasses & lezingen

‘’Wake-up call’’ – Peter Klijn, Directeur Insinger Gilissen Bankiers

Incompany Masterclass Strategie = Executie

Versterk & versnel strategie-executie. In het hart van de organisatie.
Organisaties die excelleren in strategie-executie starten de executie van kritische initiatieven 3 maanden sneller (lead-time-to-execution), realiseren 50% doorlooptijdverkorting in executie en innovatieprocessen en het belangrijkste, ze realiseren 15 – 25% meer van hun doelen.

Net zo interessant: deze organisaties worden elk jaar beter in strategie-executie. Zij hanteren 1 taal en methode voor de essenties van moderne strategie-executie. Leer in een dag of dagdeel hoe deze organisaties dat doen tijdens de incompany masterclass Strategie = Executie voor bestuurders.

De incompany masterclass zorgt ervoor dat je in korte tijd specifiek inzicht krijgt in de specifieke en kritieke executievraagstukken van jouw organisatie. Daarbij leert je meteen de best passende interventies om strategie-executie morgen al te versnellen.

De incompany masterclass is gebaseerd op het onderzoek van Turner – 60 deelnemende topbestuurders, 75 casestudies en 300 bronnen – en de gelijknamige publicatie Strategie = Executie. Elke deelnemer krijgt een exemplaar van de publicatie.

Strategie= Executie

Doelstellingen van de Masterclass, wat levert het je op?

– Inzicht op maat in de specifieke executie vraagstukken van je organisatie.
– Inzicht in succes en faalfactoren van echte strategie-executie.
– Bewezen best practices om morgen al de snelheid, slagkracht en wendbaarheid, ‘agility’ te vergroten.
– Concrete interventies en ideeën voor praktische toepassing morgen!

Een typische incompany masterclass bestaat uit drie onderdelen:
De intake: deelnemers doen alleen mee als ze intrinsiek gemotiveerd zijn en bereiden de vraagstukken voor die zij als essentieel zien voor versnelling van de strategie-executie.
De masterclass: een uitgekiende balans van ingebrachte expertise (50%) en interactie (50%) om tot de interventies voor versnelling te komen.
De versnelling: in drie maanden worden de gedefinieerde interventies uitgevoerd en gemonitord. Tijdens de optionele terugkomdag worden de resultaten vastgesteld en geborgd.

Voorbeelden van professionele vraagstukken die aan bod komen:
– Wat zijn de worstelingen en dilemma’s in strategie-executie? Wat kost falen?
– Wat maakt of kraakt een goede strategie? Wat is de executiecapaciteit van uw organisatie?
– Wat is het verschil tussen Verbeteren, Vernieuwen en Innoveren?

Portfolio: Wat zijn de ‘kritische initiatieven’ die moeten slagen?

Oud versus nieuw: hoe organiseer je dat naast elkaar?
Activering van strategie: Wie gaat er persoonlijk echt voor?
Hoe ziet een ‘must have’ initiatief eruit? Waar zit de doorbraak en waar de excellentie?!
Hoe gaan we het initiatief realiseren? Inhoudelijk, veranderkundig, projectmatig, in de lijn?
Wat is de beste aanwending van middelen (tijd, geld) en van passie en energie?
Strategie-executie ook versterken en versnellen in uw organisatie?

De doelgroep van de incompany masterclass strategie-executie bestaat uit midden- en hoger management: Directie, RvB leden en Seniors in strategie-executie (project-, programma-, implementatie-, turnaround- en verandermanagement).

De gemiddelde waardering van de Strategie = Executie Masterclass door deelnemers is een 8,7.

Neem dan nu contact op met ons om de mogelijkheden door te spreken. De incompany masterclass Strategie = Executie wordt altijd op maat gemaakt. De investering is afhankelijk van de specifieke behoefte. Turner opdrachtgevers krijgen 25% korting.

Nieuwsbericht

Bekijk onze andere vraagstukken in de categorie platformisering.

Bekijk alle VRAAGSTUKKEN

Jacques in kleur

Internationaal goud en erkenning voor Strategy = Execution

Strategy = Execution is door Axiom Business Book Awards bekroond met een gouden medaille. De Engelse versie van Jacques Pijl’s bestseller is uitgeroepen tot nummer 1 in de categorie ‘business theory’. Een mooie internationale erkenning. ​

Strategie = Executie in basisbibliotheek managementboek.nl

Strategie = Executie staat vanaf vandaag in de Basisbibliotheek van Managementboek.nl. In deze eregalerij van managementklassiekers staat Jacques Pijl’s besteller naast 11 andere strategie-boeken als Good to Great, Business Model Generation en Blue Ocean. “Een gedegen boek, een klassieker, dat zijn belang bewezen heeft,” aldus Managementboek.nl​

Turner’s onderzoek naar strategie-executie in de publieke sector: een tussenstand

De slagkracht van publieke organisaties staat volop in de schijnwerpers – meer dan ooit. Turner startte een onderzoek naar strategie-executie van publieke organisaties. Hoe slagvaardig is de lopende organisatie? Hoe worden veranderinitiatieven aangepakt? Meer dan 30 managers en bestuurders deden al mee. Turner’s Christiaan Gort geeft een tussenstand: “Bij de meesten blijkt de basis op orde (‘run’). Aan de veranderkant (‘change’) tekent zich een aantal knelpunten af.”​

post it schrijven

Opschalen: een pleidooi voor modern verandermanagement

Strategie = Executie Opschalen: een pleidooi voor modern verandermanagement Sommige veranderkundige scholen geloven niet in doordachte en geplande executie waarin …

Team Turner wedstrijd

Ons verhaal

Turner staat op nummer 1 in de MT1000, een jaarlijks onderzoek onder opdrachtgevers van zakelijke dienstverleners. We staan op de eerste plek in de categorie strategie-advies en hebben de hoogste klanttevredenheid van alle consultancybureaus. Bovendien krijgen we hoge waarderingen voor klantgerichtheid, uitvoering en product. Wat is het verhaal achter deze mooie prestatie?​

Team Turner wedstrijd

Verstoor of wordt verstoord, digitale innovatie is geen keuze

Strategie = Executie Verstoor of wordt verstoord, digitale innovatie is geen keuze Er zijn verschillende grote trends aan te wijzen …

Contact

We leren je graag kennen. Neem contact op voor een kennismaking.

Huize de Boom
Arnhemseweg 107
3832 GK
Leusden

Telephone: +31 (0)33 – 285 93 00
Email: info@turner.nl