Het verhaal achter de prestatie

Turner opnieuw nummer 1 strategisch adviesbureau in de MT1000

Voor het derde jaar op rij is Turner in het onderzoek van MT1000 door bestuurders en professionals gekozen tot de nummer 1 in strategie-executie. Met de hoogste waardering voor strategie-advies, klantgerichtheid, excellente uitvoering en productleiderschap. Wat is het verhaal achter deze mooie prestatie?

Sneller verbeteren, vernieuwen en innoveren. Samen maken we het waar.

Turner haalt opnieuw de eerste plek in de MT1000. Volgens meer dan 4.000 bestuurders en professionals is Turner het allerbeste strategisch adviesbureau van Nederland. De MT1000 is het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. Bedrijven worden onder meer beoordeeld op strategie-advies, klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering. Turner werd in elk van deze 4 categorieën tot de nummer 1 gekozen. Dat we trots zijn op deze waardering, spreekt voor zich. Maar hoe zijn we hier gekomen? Je leest het in de case omschrijvingen over en verhalen van enkele van onze opdrachtgevers en professionals.

Persbericht

MT1000 beste dienstverleners 2022

  • Ranglijst sector Strategieadvies: 1e positie
  • Ranglijst NPS sector Strategieadvies: 1e positie
  • Ranking in sector op Klantgerichtheid 1e positie
  • Ranking in sector op Product Leiderschap 1e positie
  • Ranking is sector op Excellente Uitvoering 1e positie
  • Algehele ranglijst MT1000: 5e positie
MT1000-WinnaarLogo-2022-bedrijf-zwart-DEF
Onderwijs
Alexander Bruinsma

Hogeschool Utrecht

Hogeschool Utrecht wilde onderwijs en onderzoek beter vervlechten met een focus op vier expertisegebieden. Om een doorbraak te realiseren in de wijze waarop de expertisegebieden functioneerden, werkten de HU en Turner samen aan een nieuwe kennis- en innovatieagenda.

Lees meer »
Private sector
Alexander Bruinsma

Merford

Als CEO van Merford, specialist in geluidsbeheersing, akoestische materialen en deuren, werkte Robbert-Jan Ter Horst met Turner Strategie-executie om zijn plannen voor de toekomst uit te dagen. Het resultaat: een scherp geformuleerde strategie, die dankzij de focus nu al vruchten afwerpt. De Raad van Commissarissen en aandeelhouders hebben zich volmondig achter de strategie geschaard.

Lees meer »
Publieke sector
mkan

UWV WERKbedrijf

Het UWV WERKbedrijf begeleidt werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. De dienstverlening de afgelopen jaren in toenemende mate gedigitaliseerd. Toch hebben veel werkzoekenden behoefte aan persoonlijk contact en maatwerk.

Lees meer »
Onderwijs
Cor Barelds

Nationaal Onderwijs Lab

Het Nationaal Onderwijs Lab AI (NOLAI), gefinancierd door het Nationaal Groeifonds, is mondiaal de grootste publieke investering op het gebied van AI en onderwijs. Geen enkel ander land heeft tachtig miljoen uitgetrokken voor een lab dat gespecificeerd AI gaat doen voor het basis- en het voortgezet onderwijs.

Lees meer »
Zorg
Alexander Bruinsma

Coloriet

In plaats van een pas op de plaats te maken, drong bestuurder Aukje Reinders er midden in de Coronacrisis op aan een nieuwe strategie te formuleren voor zorgorganisatie Coloriet. Met alle uitdagingen die er op de organisatie afkomen is er behoefte aan nieuw élan en nieuwe energie, is haar overtuiging.

Lees meer »
Zorg
Cor Barelds

Klimmendaal

Op initiatief van Verstegen Accountants uit Dordrecht maakte Edwin Schippers van Turner een organisatiescan van Klimmendaal, een revalidatiecentrum met hoofdkantoor in Arnhem. De organisatie had te maken met verschillende problemen: de gevolgen van een eerdere fusie, de Coronacrisis en daardoor een te ambitieuze veranderagenda. Bestuurder Martijn Kuit was blij met het advies om pas op de plaats te maken.

Lees meer »
Financiële Dienstverlening
Cor Barelds

De Vereende

De Vereende, een schade- en verzekeringsbedrijf dat onder andere bijzondere risico’s verzekert, wilde een hogere efficiency realiseren, ruimte creëren voor nieuwe initiatieven en tegelijkertijd beter scoren op zowel klant- als medewerkerstevredenheid.

Lees meer »
Financiële Dienstverlening
mkan

Het verhaal van Bureau BS&F en Turner

We mogen ons dit jaar het nummer 1 strategie-adviesbureau noemen en hebben de hoogste klanttevredenheid van alle adviesbureaus. Wat schuilt achter deze prestatie van ons en onze opdrachtgevers? In de serie ‘Het verhaal achter de prestatie’ gaan we in gesprek met algemeen directeur van BS&F, Ronald van Lier. Hoe heeft Turner geholpen om een collectieve zorgverzekering voor kwetsbare inwoners door te ontwikkelen tot een platform voor sociale zekerheid en zorg? En wat zegt dat over onze manier van werken?

Lees meer »
Onderwijs
mkan

Het verhaal van Noorderpoort en Turner

We mogen ons dit jaar het nummer 1 strategie-adviesbureau noemen en hebben de hoogste klanttevredenheid van alle adviesbureaus. Wat schuilt er achter deze prestatie, van ons en onze opdrachtgevers? In de serie ‘Het verhaal achter de prestatie’ brengen we de teamprestatie van Noorderpoort en Turner in beeld. Hoe hebben we Noorderpoort geholpen haar strategische koers richting 2035 te bepalen? Een 100% digitaal traject, mede vanwege de corona-pandemie.​

Lees meer »

Meer weten over recente casuïstiek en verhalen?

Uit gesprekken en evaluaties met onze opdrachtgevers weten we dat het bij de inkoop van adviesdiensten en ondersteuning bij uw strategie-executie draait om drie zaken. Hebben ze trackrecord in dat wat mijn organisatie nodig heeft? Zijn de professionals er specialist in en is het prettig om met ze te werken? Hebben ze een bewezen aanpak die ze continue door ontwikkelen?

Waar bestel ik mijn exemplaar van Strategie = Executie?

Contact

We leren je graag kennen. Neem contact op voor een kennismaking.

Huize de Boom
Arnhemseweg 107
3832 GK Leusden

Telefoon: +31 (0)33 – 285 93 00
Email: info@turner.nl

BLIJF OP DE HOOGTE