PERSBERICHT

TURNER DERDE KEER OP RIJ NUMMER 1 STRATEGISCH ADVIESBUREAU IN DE MT1000

Voor het derde jaar op rij is Turner strategie-executie in het onderzoek van MT1000 door bestuurders en professionals gekozen tot het beste strategisch adviesbureau in Nederland.

De MT1000 is een speciale uitgave van MT/Sprout, waarin de 1000 beste zakelijke dienstverleners van Nederland worden bekend gemaakt. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Amsterdam Centre for Business Innovation, dat meer dan 4.000 zakelijke beslissers vroeg naar hun ervaringen met dienstverleners. Wie is het meest klantvriendelijk, wie heeft de beste producten en wie heeft de meest excellente uitvoering? Turner strategie-executie kreeg de hoogste waardering op verschillende gebieden: strategie-advies, klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering. 

Dit jaar is Turner voor het eerst ook opgenomen in de lijst van beste organisatieadviesbureaus, hierin neemt Turner de derde positie in. Dat is met name te danken aan de NPS: Turner kwam daar als beste uit de bus.

Sleutel tot succes

Ook in 2020 en 2021 werd Turner tot winnaar in de categorie strategie-advies uitgeroepen. ‘Opnieuw een mooie bevestiging, met dit jaar zelfs nog hogere scores dan vorig jaar’ vertelt Martijn Babeliowsky, managing partner van Turner. De sleutel tot dit succes? Antal Ruiter, director banking bij Turner: ‘Bij Turner ben je vooral bezig met de kern van ons vak: strategie-executie, klanten helpen, pro-actief, met je poten in de modder’. 
Turner is specialist in strategie-executie. We ondersteunen ambitieuze opdrachtgevers bij de executie van verbeter-, vernieuwings- en innovatie-initiatieven. Met impact voor alle belanghebbenden waaronder de maatschappij. 

Informatie over Turner

  • Algemene informatie over Turner
  • Inkijkexemplaar Strategie = Executie: de internationale bestseller en Turner’s methode voor succesvolle strategie-executie. 
  • Voor meer info of het aanvragen van een gratis recensie-exemplaar van Strategie = Executie: 

Wendelina Fieret: wfieret@turner.nl | 06 41 007 019

  • Engelstalige informatie over Strategie = Executie: www.strategy-execution.info
  • Voor rechtenvrije foto’s en logo’s van de MT1000 Award en het Turner Strategie = Executie logo, neem contact op met Wendelina Fieret: wfieret@turner.nl | 06 41 007 019

Strategie = Executie

De internationale Beststeller en Turner's methode voor strategie-executie

Contact

We leren je graag kennen. Neem contact op voor een kennismaking.

Huize de Boom
Arnhemseweg 107
3832 GK Leusden

Telefoon: +31 (0)33 – 285 93 00
Email: info@turner.nl

BLIJF OP DE HOOGTE