PERSBERICHT

Turner opnieuw gekozen tot nummer 1 strategisch adviesbureau in de MT1000

Voor het tweede jaar op rij is Turner strategie-executie in het onderzoek van MT1000 door bestuurders en professionals gekozen tot de nummer 1 in strategie-executie.

Voor het tweede jaar op rij is Turner strategie-executie in het onderzoek van MT1000 door bestuurders en professionals gekozen tot de nummer 1 in strategie-executie.

Met de hoogste waardering voor strategie-advies, klantgerichtheid, excellente uitvoering en productleiderschap. Turner strategie-executie behaalt daarmee de eerste plaats in haar categorie Strategie-advies.

Sleutel tot succes

Vorig jaar werd Turner ook al tot winnaar in haar categorie uitgeroepen. ‘Een keer een nummer 1 positie behalen in de MT1000 lijst is prachtig, maar twee keer op rij is een patroon. Mooi dat dit is gelukt’ vertelt Martijn Babeliowsky, managing partner van Turner. Volgens Tjalle Hoekstra, senior manager, ligt de sleutel tot dit succes in het samen creëren van de best passende strategie. ‘Evidence based, ambitieus én realiseerbaar’. Hoe? Met gedreven professionals en mensen, specialisten op hun domein. Met impact voor alle belanghebbenden, waaronder de maatschappij. We doen dat vanuit een heldere en bewezen aanpak, Strategie = Executie. Sneller verbeteren, vernieuwen en innoveren in een nieuwe tijd.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Informatie over Turner

  • Algemene informatie over Turner
  • Inkijkexemplaar Strategie = Executie: de internationale bestseller en Turner’s methode voor succesvolle strategie-executie.
  • Voor meer info of het aanvragen van een gratis recensie-exemplaar van Strategie = Executie: Wendelina Fieret: wfieret@turner.nl | 06 41 007 019

Strategie = Executie

De internationale Beststeller en Turner's methode voor strategie-executie

Ontdek meer verhalen achter de prestatie van onze opdrachtgevers

Onderwijs
Cor Barelds

Nationaal Onderwijs Lab

Het Nationaal Onderwijs Lab AI (NOLAI), gefinancierd door het Nationaal Groeifonds, is mondiaal de grootste publieke investering op het gebied van AI en onderwijs. Geen enkel ander land heeft tachtig miljoen uitgetrokken voor een lab dat gespecificeerd AI gaat doen voor het basis- en het voortgezet onderwijs.

Lees meer »

Contact

We leren je graag kennen. Neem contact op voor een kennismaking.

Huize de Boom
Arnhemseweg 107
3832 GK Leusden

Telefoon: +31 (0)33 – 285 93 00
Email: info@turner.nl

BLIJF OP DE HOOGTE