VRA191109005_KPNMC4_Heerenveen_0910b@2x

Team Turner

Turner is trotse sponsor van schaatsteam Turner. De parallel tussen schaatsen op topniveau en Turner Strategie = Executie? De beste technieken en methoden waargemaakt door mensen en volharding. Als specialist in strategie-executie weten wij hoe je ambitieuze resultaten behaalt en wat daarbij aan teamwork en volharding komt kijken. Dat herkennen wij in dit schaatsteam. Zij laten zien wat je, naast een maatschappelijke carriรจre, kunt bereiken met deze instelling.

Marathonschaatsteam Turner

Schaatsteam Turner (VLNR) Tjilde Bennis, Evi Gelling, Sophie Kraaijeveld, Janne Berkhout

Schaatsteam Turner inspireert

Zet schaatsteam Turner in voor uw organisatie. Als brandstof voor executie. Schaatsteam Turner verzorgt workshops over vitaliteit en voeding, sportieve schaats- en fietsclinics of een lezing over โ€˜Presteren onder drukโ€™ of โ€˜Samenwerken en communicatieโ€™. Meer weten? Stuur een bericht naar Wendelina Fieret.

Foto's

Video's

Nieuws

Line-up Team Turner met Daphne Alderts compleet

Met het aantrekken van Daphne Alderts heeft Team Turner de line-up voor komende seizoen compleet. Het team bestaat nu uit Dieuwertje van Kalken, Tjilde Bennis, Evi Gelling en Daphne Alderts. De marathonschaatsters zijn met de tijdelijke teammanager Zoey van den Bosch nog wel op zoek naar een cosponsor รฉn een nieuwe ploegleider.

Lees meer ยป

Contact

We leren je graag kennen. Neem contact op voor een kennismaking.

Huize de Boom
Arnhemseweg 107
3832 GK Leusden

Telefoon: +31 (0)33 โ€“ 285 93 00
Email: info@turner.nl

BLIJF OP DE HOOGTE