VRA191109005_KPNMC4_Heerenveen_0910b@2x

Team Turner

Samen presteren op het hoogste niveau. Dat is wat ons verbindt met de marathonschaatsers van Team Turner. Als specialist in strategie-executie weten wij hoe je ambitieuze resultaten behaalt en wat daarbij aan teamwork en volharding komt kijken, samen met onze relaties. Dat herkennen wij in dit schaatsteam. Zij laten zien wat je, naast hun maatschappelijke carrières, kunt bereiken met deze instelling.

Het Team Turner

Ik ben Tjilde, 24 jaar en dit wordt alweer mijn 6e jaar landelijk. Ik ben begonnen bij team Nedflex. Afgelopen jaar heb ik bij Palet gereden. Naast het schaatsen werk ik 3 dagen in de week bij de Sven Kramer Academy voor de communicatie en marketing. Ik woon nu bijna een jaar in Heerenveen, maar kom oorspronkelijk uit Zoeterwoude. Heel veel zin om er met Team Turner een mooi seizoen van te maken!

Tjilde Bennis

Ik ben Lisanne Buurman. Na 9 jaar in Heerenveen te hebben gewoond ben ik net verhuisd naar Reeuwijk (ZH) waar ik samenwoon met mijn vriend Wouter. Al 10 jaar lang heb ik een A nummer. De laatste drie jaar daarvan ben ik uitgekomen voor BTZ. Naast het schaatsen werk ik 24 uur per week als accountmanager voor The Silver Mountain, een goud- en zilverhandelaar. Ik heb veel zin in het rijden met deze nieuwe ploeg en hoop dat we er een mooi seizoen van gaan maken.

Lisanne Buurman

Ik ben Evi, 19 jaar en kom uit een klein dorpje in Groningen. Ik doe binnenkort eindexamens en wil daarna graag studeren en wonen in Groningen. Ik heb tot nu toe vooral langebaan geschaatst bij het KTT Noord, maar ik ben erg enthousiast geworden van de marathons die ik heb gereden. Afgelopen jaar reed ik de marathons individueel, maar het lijkt me heel leuk om komend seizoen met Team Turner te gaan rijden!

Evi Gelling

Ik ben Dieuwertje van Kalken, 24 jaar en woon in Heerenveen. Naast dat ik professioneel schaats studeer ik Geneeskunde. Ik ben al vanaf het begin betrokken bij Team Turner. Ook met de nieuwe samenstelling van het team maken we er weer een mooi seizoen van!

Dieuwertje van Kalken

Arjen Becker

Marathon schaatsen KNSB jaarkalender

Foto's

Video's

Nieuws

Marathon Schaats Cup

De dagen worden korter, het kwik daalt.. Heb jij ook weer zin in een oer-Hollandse avond samen schaatsen kijken? Als sportieve relatie van Turner weet je waarschijnlijk wel dat we een marathon schaatsteam sponsoren. Jij hebt de kans om hiervan mee te genieten!

Lees meer »

Turner en Team Turner samen door naar nieuw schaatsseizoen

Positief nieuws na een verloren marathonschaatsseizoen. Turner en Team Turner gaan samen door naar het volgende seizoen. Ook de ploeg zelf, bestaande uit Lisa van der Geest, Iris van der Stelt, Merel Bosma en Dieuwertje van Kalken, blijft bij elkaar. Na een bewogen jaar kijken de schaatsers en Turner nu vooruit naar seizoen 2021/2022.

Lees meer »

Contact

We leren je graag kennen. Neem contact op voor een kennismaking.

Huize de Boom
Arnhemseweg 107
3832 GK
Leusden

Telefoon: +31 (0)33 – 285 93 00
Email: info@turner.nl