VRA191109005_KPNMC4_Heerenveen_0910b@2x

Team Turner

Turner is trotse sponsor van schaatsteam Turner. De parallel tussen schaatsen op topniveau en Turner Strategie = Executie? De beste technieken en methoden waargemaakt door mensen en volharding. Als specialist in strategie-executie weten wij hoe je ambitieuze resultaten behaalt en wat daarbij aan teamwork en volharding komt kijken. Dat herkennen wij in dit schaatsteam. Zij laten zien wat je, naast een maatschappelijke carrière, kunt bereiken met deze instelling.

Marathonschaatsteam Turner

Ik ben Tjilde, 24 jaar en dit wordt alweer mijn 6e jaar landelijk. Ik ben begonnen bij team Nedflex. Afgelopen jaar heb ik bij Palet gereden. Naast het schaatsen werk ik 3 dagen in de week bij de Sven Kramer Academy voor de communicatie en marketing. Ik woon nu bijna een jaar in Heerenveen, maar kom oorspronkelijk uit Zoeterwoude. Heel veel zin om er met Team Turner een mooi seizoen van te maken!

Tjilde Bennis

Ik ben Evi, 19 jaar en kom uit een klein dorpje in Groningen. Ik doe binnenkort eindexamens en wil daarna graag studeren en wonen in Groningen. Ik heb tot nu toe vooral langebaan geschaatst bij het KTT Noord, maar ik ben erg enthousiast geworden van de marathons die ik heb gereden. Afgelopen jaar reed ik de marathons individueel, maar het lijkt me heel leuk om komend seizoen met Team Turner te gaan rijden!

Evi Gelling

Ik ben Dieuwertje van Kalken, 24 jaar en woon in Heerenveen. Naast dat ik professioneel schaats studeer ik Geneeskunde. Ik ben al vanaf het begin betrokken bij Team Turner. Ook met de nieuwe samenstelling van het team maken we er weer een mooi seizoen van!

Dieuwertje van Kalken

Fysiotherapeut Team Turner
Zoey van den Bosch - Team Turner

Zoey van den Bosch

Piet Hijlkema

Schaatsteam Turner inspireert

Zet schaatsteam Turner in voor uw organisatie. Als brandstof voor executie. Schaatsteam Turner verzorgt workshops over vitaliteit en voeding, sportieve schaats- en fietsclinics of een lezing over ‘Presteren onder druk’ of ‘Samenwerken en communicatie’. Meer weten? Stuur een bericht naar Wendelina Fieret.

Foto's

Video's

Nieuws

Line-up Team Turner met Daphne Alderts compleet

Met het aantrekken van Daphne Alderts heeft Team Turner de line-up voor komende seizoen compleet. Het team bestaat nu uit Dieuwertje van Kalken, Tjilde Bennis, Evi Gelling en Daphne Alderts. De marathonschaatsters zijn met de tijdelijke teammanager Zoey van den Bosch nog wel op zoek naar een cosponsor én een nieuwe ploegleider.

Lees meer »

Turner en Team Turner samen door naar nieuw schaatsseizoen

Positief nieuws na een verloren marathonschaatsseizoen. Turner en Team Turner gaan samen door naar het volgende seizoen. Ook de ploeg zelf, bestaande uit Lisa van der Geest, Iris van der Stelt, Merel Bosma en Dieuwertje van Kalken, blijft bij elkaar. Na een bewogen jaar kijken de schaatsers en Turner nu vooruit naar seizoen 2021/2022.

Lees meer »

Contact

We leren je graag kennen. Neem contact op voor een kennismaking.

Huize de Boom
Arnhemseweg 107
3832 GK Leusden

Telefoon: +31 (0)33 – 285 93 00
Email: info@turner.nl

BLIJF OP DE HOOGTE