Team Turner

Team Turner - Bericht van ploegleider Arjan Becker

“Met het mooie weer van de laatste tijd is schaatsen niet het eerste waar je aan denkt. Toch is Team Turner alweer twee maanden in training voor het komende schaatsseizoen. Met drie nieuwe rijdsters (Evi Gelling, Lisanne Buurman en Tjilde Bennis) en vaste kracht Dieuwertje van Kalken wordt nu de basis gelegd voor hopelijk een mooie natuurijswinter. De eerste trainingsdagen met het team zijn vooral besteed aan het beter leren kennen van elkaar. Zo zijn er inmiddels trainingskampen in duinen van Schoorl en de heuvels van Zuid-Limburg achter de rug. Verder trainen de meiden regelmatig samen op de schema’s van trainer Piet Hijlkema. Voor mij als ploegleider is het mooi om te zien dat in dit nieuwe team iedereen wel een specifieke kwaliteit heeft waar we veel plezier aan gaan beleven komende winter. Dieuwertje heeft vorig seizoen laten zien echt goed mee te kunnen doen om de prijzen, ze heeft een ijzersterk eindschot in de benen. Tjilde is onvermoeibaar en iemand die graag de aanval kiest. Lisanne is heel handig op schaatsen en is tactisch sterk; ze weet de juiste beslissingen te nemen in het heetst van de strijd. Evi is een ruwe diamant die de potentie heeft om zowel op kunstijs als natuurijs mooie dingen te laten zien. Vooralsnog zijn we mooi op weg om in oktober als uitgebalanceerd team aan de start te staan van de eerste wedstrijd. In de voorbereiding is uiteraard de Tour de Turner weer opgenomen in het trainingsschema, waarbij kennis kan worden gemaakt met de nieuwe aanwinsten van Team Turner.

Sportieve groet,

Arjen Becker
Ploegleider Team Turner

Team Turner

Ik ben Tjilde, 24 jaar en dit wordt alweer mijn 6e jaar landelijk. Ik ben begonnen bij team Nedflex. Afgelopen jaar heb ik bij Palet gereden. Naast het schaatsen werk ik 3 dagen in de week bij de Sven Kramer Academy voor de communicatie en marketing. Ik woon nu bijna een jaar in Heerenveen, maar kom oorspronkelijk uit Zoeterwoude. Heel veel zin om er met Team Turner een mooi seizoen van te maken!

Tjilde Bennis

Ik ben Lisanne Buurman. Na 9 jaar in Heerenveen te hebben gewoond ben ik net verhuisd naar Reeuwijk (ZH) waar ik samenwoon met mijn vriend Wouter. Al 10 jaar lang heb ik een A nummer. De laatste drie jaar daarvan ben ik uitgekomen voor BTZ. Naast het schaatsen werk ik 24 uur per week als accountmanager voor The Silver Mountain, een goud- en zilverhandelaar. Ik heb veel zin in het rijden met deze nieuwe ploeg en hoop dat we er een mooi seizoen van gaan maken.

Lisanne Buurman

Ik ben Evi, 19 jaar en kom uit een klein dorpje in Groningen. Ik doe binnenkort eindexamens en wil daarna graag studeren en wonen in Groningen. Ik heb tot nu toe vooral langebaan geschaatst bij het KTT Noord, maar ik ben erg enthousiast geworden van de marathons die ik heb gereden. Afgelopen jaar reed ik de marathons individueel, maar het lijkt me heel leuk om komend seizoen met Team Turner te gaan rijden!

Evi Gelling

Ik ben Dieuwertje van Kalken, 24 jaar en woon in Heerenveen. Naast dat ik professioneel schaats studeer ik Geneeskunde. Ik ben al vanaf het begin betrokken bij Team Turner. Ook met de nieuwe samenstelling van het team maken we er weer een mooi seizoen van!

Dieuwertje van Kalken

Ploegleider van Team Turner.

Arjen Becker

Teammanager van Team Turner.
Michelle de Bruijn

Michelle de Bruijn

Stelt de trainingsschema's samen van Team Turner.

Piet Hijlkema

Team Turner
Alexander Bruinsma

Line-up Team Turner met Daphne Alderts compleet

Met het aantrekken van Daphne Alderts heeft Team Turner de line-up voor komende seizoen compleet. Het team bestaat nu uit Dieuwertje van Kalken, Tjilde Bennis, Evi Gelling en Daphne Alderts. De marathonschaatsters zijn met de tijdelijke teammanager Zoey van den Bosch nog wel op zoek naar een cosponsor én een nieuwe ploegleider.

Lees meer »
Team Turner
Alexander Bruinsma

Team Turner met drie nieuwe rijders op volle sterkte voor volgend seizoen

Team Turner heeft voor het komende marathonschaatsseizoen drie nieuwe rijders aangetrokken. Naast Dieuwertje van Kalken (23) zullen in 2022-2023 Lisanne Buurman (29), Tjilde Bennis (24) en Evi Gelling (19) uitkomen voor het schaatsteam. Teammanager Michelle de Bruijn is heel blij met de nieuwe teamleden. ‘Dit is een potentiële topploeg.’

Lees meer »
Team Turner
mkan

Turner en Team Turner samen door naar nieuw schaatsseizoen

Positief nieuws na een verloren marathonschaatsseizoen. Turner en Team Turner gaan samen door naar het volgende seizoen. Ook de ploeg zelf, bestaande uit Lisa van der Geest, Iris van der Stelt, Merel Bosma en Dieuwertje van Kalken, blijft bij elkaar. Na een bewogen jaar kijken de schaatsers en Turner nu vooruit naar seizoen 2021/2022.

Lees meer »

Contact

We leren je graag kennen. Neem contact op voor een kennismaking.

Huize de Boom
Arnhemseweg 107
3832 GK Leusden

Telefoon: +31 (0)33 – 285 93 00
Email: info@turner.nl

BLIJF OP DE HOOGTE