Marathon Cup Schaatsen & zelf schaatsen in Zweden en op de Weissensee

Onder de opdrachtgevers en relaties van Turner tref je veel sportliefhebbers aan. Jij bent er daar een van is ons beeld. Bijvoorbeeld omdat je al eens meedeed aan onze fietsklassieker, de Tour de Turner. Daarom nodigen we je uit voor het volgende:

Exclusieve uitnodiging Marathon Cup schaatsen

Turner sponsort een marathon schaatsteam. Een succesvol team. Samen presteren op het hoogste niveau is wat ons verbindt met de marathonschaatsers van Team Turner.
Eind oktober ging het schaatsseizoen eindelijk weer van start. Ook dit seizoen behaalde Team Turner al meerdere keren de overwinning. Natuurlijk is er niets mooiers dan de wedstrijden live bij te wonen! We hopen dat dit na 4 december weer mogelijk is.
We nodigen jou graag uit, om samen de geweldige sfeer van de wedstrijd te ervaren. Op 19 februari in Den Haag. 

Beleef jij binnenkort de Marathon Cup mee? Meld je aan! Dan praten we gelijk weer even bij.

PROGRAMMA MARATHON CUP

Locatie
De Uithof
Jaap Edenweg 10
2544 NL Den Haag

Programma 
17.00 Welkom in het Uithof restaurant
17.15 Stamppot & saté 
18.15 Inzicht in wedstrijdtactiek door coach 
18.45 Naar de baan
19.00 Start wedstrijd
20.30 Meet & greet Team Turner 
20.45 Drankje in het Uithof restaurant

* Programma onder voorbehoud van Corona maatregelen. 

HEB JE BELANSTELLING OM MEE TE GAAN SCHAATSEN OP DE WEISSENSEE OF IN ZWEDEN?

Optie 1: Alternatieve Elfstedentocht: Weissensee
We overwegen om met Turners en relaties naar de Weissensee te gaan. Ga jij de uitdaging aan in 2022? Je kunt 100 of 200km schaatsen. Of minder uiteraard. Het is sowieso oergezellig. Als we met een groep gaan zal het zijn van 29/30 januari t/m 2/3 februari 2022 en wordt het verblijf door Turner georganiseerd. Heb jij interesse? Laat het ons weten via onderstaande aanmeldformulier.

Optie 2: Schaatsen in Zweden.
Een andere optie die we overwegen is een lang weekend (vrijdag – maandag) schaatsen in Zweden. In februari of maart. Mét een voormalig topsporter die zijn mooiste verhalen met ons deelt. En indien mogelijk met de schaatsers van Team Turner. Schaatsliefhebbers roemen Zweden als een waar paradijs voor natuurijs liefhebbers. Naast schaatsen zijn er multiple te gekke activiteiten mogelijk. Denk aan wakduiken, ijsvissen of een rendiertocht. We vliegen naar Stockholm en vertrekken van daaruit naar een van de schitterende meren. Het verblijf wordt door Turner georganiseerd. Heb jij interesse? Laat het ons weten voor 20 december 2021, via onderstaande aanmeldformulier.

Voor beide opties geldt: Turner relaties mogen tegen een zeer scherp tarief deelnemen en er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Doorgang van opties onder voorbehoud van de geldende coronamaatregelen en afhankelijk van de dikte van het natuurijs om veilig te kunnen schaatsen. Wat betreft de Weissensee wordt op 16 december door de organisatie besloten of het evenement doorgaat. 

Meld je aan

Alle inzichten over de Financiële Dienstverlening van onze specialisten

Financiële Dienstverlening
mkan

AInspiratie

Turner organiseert een serie ronde tafel sessies over het succesvol toepassen en opschalen van AI. Benen op tafel met andere professionals, managers en bestuurders uit de financiële sector. Samen met gastsprekers bespreken we best practices en lessons learned.

Lees meer »
Financiële Dienstverlening
mkan

Het verhaal van Turner en BS&F

We mogen ons dit jaar het nummer 1 strategie-adviesbureau noemen en hebben de hoogste klanttevredenheid van alle adviesbureaus. Wat schuilt achter deze prestatie van ons en onze opdrachtgevers? In de serie ‘Het verhaal achter de prestatie’ gaan we in gesprek met algemeen directeur van BS&F, Ronald van Lier. Hoe heeft Turner geholpen om een collectieve zorgverzekering voor kwetsbare inwoners door te ontwikkelen tot een platform voor sociale zekerheid en zorg? En wat zegt dat over onze manier van werken?

Lees meer »
Financiële Dienstverlening
mkan

Here comes the sun

Turner organiseert een serie wandelingen voor professionals, managers en bestuurders in de financiële sector. Heb jij na een lange winter ook behoefte om weer echt contact te maken tijdens een mooie wandeling in de natuur? Om samen nieuwe energie op te doen? ​

Lees meer »
Artificial Intelligence
mkan

10 tips om Artificial Intelligence werkend te krijgen binnen jouw organisatie

Steeds meer financiële instellingen investeren in Artificial Intelligence. Toch zijn lang niet alle deze AI-initiatieven zo succesvol als gehoopt. Hoe kan dat? En wat kun je als manager of bestuurder doen om AI werkend te krijgen binnen jouw organisatie? Frits Korthals Altes en Egbert Clevers geven 10 aanbevelingen voor strategie-executie voor AI.​

Lees meer »
Team Turner wedstrijd
Financiële Dienstverlening
mkan

Ons verhaal

Turner staat op nummer 1 in de MT1000, een jaarlijks onderzoek onder opdrachtgevers van zakelijke dienstverleners. We staan op de eerste plek in de categorie strategie-advies en hebben de hoogste klanttevredenheid van alle consultancybureaus. Bovendien krijgen we hoge waarderingen voor klantgerichtheid, uitvoering en product. Wat is het verhaal achter deze mooie prestatie?​

Lees meer »
Financiële Dienstverlening
mkan

Waarom Platformization juist nu hoog op de agenda hoort

Hoe de financiële wereld er precies uitziet na de corona-crisis weten we niet. De impact voor banken en verzekeraars lijkt tot nu toe beperkt. Maar corona versterkt wel de digitalisering-trend van financiële dienstverlening. Wat doet dit met het bedrijfsmodel van banken en verzekeraars, vraagt Turner’s Thijs Venneman zich af. Is het platform-model nu echt toe aan een doorbraak in de financiële sector?

Lees meer »
detail macbook
Financiële Dienstverlening
mkan

Aanbevelingen voor invoering van nieuwe betaalstandaarden

De Juiste Zorg op de Juiste Plek, het is makkelijker gezegd dan gedaan. De reis van de patient verloopt vaak langs vele muurtjes. Terwijl we weten: voor een optimale zorg moeten we die muren doorbreken. Turner werkt mee aan een regionaal samenwerkingsverband dat structureel werkt aan JZOJP. Hoe werkt dat in praktijk?

Lees meer »
Financiële Dienstverlening
mkan

DACSI

Voorbereid op de toekomst van post-trade​.
Toekomstscenario’s voor de securities post-trade sector​
Voorbereid voor sectorbrede ontwikkelingen​
Waardevolle input bij discussies rond regelgeving en toezicht​

Lees meer »
Financiële Dienstverlening
mkan

Turner is FD Gazelle 2020

Turner is uitgeroepen tot FD Gazelle 2020, een prijs van Het Financieele Dagblad voor bedrijven die de afgelopen jaren snel zijn gegroeid. Een teken dat je als 27-jarige organisatie nog steeds snel kunt groeien en wendbaar kunt zijn. Wat is het verhaal achter deze groei?​

Lees meer »

Contact

We leren je graag kennen. Neem contact op voor een kennismaking.

Huize de Boom
Arnhemseweg 107
3832 GK
Leusden

Telefoon: +31 (0)33 – 285 93 00
Email: info@turner.nl