Fred
Conijn

Expertise

  • Finance & Control
  • Informatievoorziening & systeemimplementaties
  • Performance management & dynamic control

Markten

  • Overheid
  • Onderwijs
  • Finance
  • Productie en handel

06-25041102
fconijn@turner.nl

De afgelopen jaren heb ik mij beziggehouden met besturingsvraagstukken, Finance & Control transformaties en systeemimplementaties. Het vergroten van de slagvaardigheid en wendbaarheid van organisaties was hierbij een terugkerend thema. Mijn praktijkervaringen heb ik beschreven in het boek ‘aan de slag met dynamic control’ dat in maart 2018 is verschenen. ´Voordoen, samendoen, zelf doen´, staat centraal bij de wijze waarop ik mijn ervaring overdraag met mijn boek, mijn colleges en tijdens opdrachten met klanten.

Bij Turner werken ervaren professionals, die weten waar ze zelf goed in zijn en die de kwaliteit van hun medewerkers op waarde weten te schatten. Doordat wij elkaar vertrouwen, wij beschikken over jarenlange ervaring en een gezonde dosis pragmatiek, zijn wij in staat snel te schakelen en tastbare resultaten voor onze klanten op te leveren.

In mijn vrije tijd geniet ik ervan om wandeltochten te maken met mijn vrouw en onze vrienden. Met tennis en hardlopen zorg ik ervoor dat ik me ontspan, door me goed in te spannen. Daarnaast verzorg ik de leergang ‘dynamic control’ voor de VU en het NIVE en verzorg ik gastcolleges bij de hogescholen die ‘dynamic control’ hebben opgenomen in hun onderwijsprogramma.

Ik ben trots als in aanbevelingen niet alleen melding wordt gemaakt van mijn inhoudelijke kennis en praktische aanpak. Maar vooral dat ik respect kreeg door de ‘no nonsens insteek’ en dat wij samen zorgden voor ‘tastbare resultaten die gemakkelijk konden worden ingezet.’

„Voordoen, samendoen, zelf doen“