Werken bij Turner

Samen presteren op het hoogste niveau en veel ruimte voor jouw ontwikkeling. Dat is werken bij Turner. We vertellen je alles over onze vacatures, je collega's, je groeipad en ons sollicitatieproces.​

Groeien doe je bij Turner

Wil jij vanaf dag één groeien als consultant? Ontdek jouw groeipad bij Turner.

Ons sollicitatieproces

Een Turner word je niet zomaar. Bekijk hier de route die samen afleggen, ons sollicitatieproces.

Vacature
Alexander Bruinsma

Consultant Leven Lang Ontwikkelen

Geloof jij in Onderwijs als basis voor een inclusieve, innovatieve en gelukkige maatschappij, en wil je daaraan bijdragen? Wil je samen met onderwijsinstellingen doorbraken creëren en zichtbare impact maken op het gebied van Leven Lang Ontwikkelen? Turner Onderwijs is op zoek naar een ervaren Leven Lang Ontwikkelen specialist die urgente en uitdagende strategie-executievraagstukken in de onderwijssector wil oplossen.

Ontdek meer >>
Vacature
Alexander Bruinsma

Ervaren Consultant Onderwijs

Geloof jij in Onderwijs als basis voor een inclusieve, innovatieve en gelukkige maatschappij, en wil je daaraan bijdragen? Wil je samen met onderwijsinstellingen doorbraken creëren en zichtbare impact maken? Vanuit scherpe analyses, met pragmatische bril? Turner Onderwijs is op zoek naar een ervaren Consultant die urgente en uitdagende strategie-executievraagstukken in de onderwijssector wil oplossen, vanuit passie en sterke analytische vaardigheden.

Ontdek meer >>
Maike Hulsbos
Vacature
Alexander Bruinsma

Junior Consultant Strategie-Executie

Wil je als consultant echt het verschil maken? Met een gegarandeerd steile leercurve? Bij Turner werk je aan uitdagende strategische vraagstukken. Vanaf dag één ga je mee naar de klant en lever je een wezenlijke bijdrage.

Ontdek meer >>
Overleg Esther Caecilia Floor
Vacature
Alexander Bruinsma

Director Zorg

Geloof jij in toegankelijke en duurzame gezondheidszorg, en wil je daaraan bijdragen? Met zichtbare impact door met een klein team van topprofessionals samen met de klant strategie te ontwikkelen én te realiseren? Zoek je meer ondernemerschap en vrijheid om je eigen keuzes te maken?

Ontdek meer >>
Mariette Brouwer
Vacature
mkan

Senior Consultant Financiële Dienstverlening

Wil jij echt impact maken binnen de Financiële Dienstverlening? Turner is op zoek naar een Senior Consultant voor uitdagende vraagstukken bij toonaangevende opdrachtgevers. Strategische opdrachten, waarin je op alle niveaus impact maakt en mensen in beweging krijgt. Ben jij die trekker die echte doorbraken realiseert?

Ontdek meer >>
Vacature
Alexander Bruinsma

Managing Consultant Zorg

Wil jij de gezondheidszorg echt beter maken? Onze bloeiende Zorg practice zoekt een ervaren adviseur die transformatieprojecten in de zorg kan leiden en (begint te) acquireren. Bouw jij als Managing Consultant Zorg mee aan onze practice?

Ontdek meer >>
Vacature
Alexander Bruinsma

Practice leader Publieke sector

Acteren op partnerniveau. Een sterk netwerk inzetten en uitbouwen. De lijnen uitzetten voor de duurzame ontwikkeling van bureau, omzet en mensen. Een vertrouwde adviseur zijn voor opdrachtgevers, een inspirerende coach zijn voor collega’s. Turner zoekt een practice leader die onze practice voor de publieke sector uitbouwt tot het voorkeursbureau van bestuurders en professionals.

Ontdek meer >>

Turner en ruimte voor passie

Een verademing voor opdrachtgevers en een magneet voor professionals.

Turner is specialist in strategie-executie. We ondersteunen ambitieuze opdrachtgevers bij de executie van verbeter-, vernieuwings- en innovatie-initiatieven. Met impact voor alle belanghebbenden waaronder de maatschappij.

 

Al 2 jaar op rij werd Turner in de MT/Sprout top 1000 gekozen tot het nr. 1 bureau in de categorie strategisch advies. Turner wil een professionele organisatie zijn, meer dan een verzameling professionals. Gedeelde methoden, hechte samenwerking en tijd voor intervisie en ontmoeting kenmerken ons. We zijn gek op inhoud en op mensen. Kijk hier voor een overzicht van Turner vacatures (loondienst, associate, maatschap).

Turner is een huis voor ambitieuze strategie-executie specialisten: we stellen hoge eisen aan elkaar en dat maakt het juist de moeite waard. Je vindt bij Turner de combinatie van specialisatie en ondernemerschap. We geloven in ‘responsible freedom’: vrijheid en zelfsturing binnen heldere kaders.

Yanick Mollema

Turner consultant Yanick Mollema heeft naast zijn passie voor zijn vak Strategie-Executie een passie voor de paardensport. Hij racet met zijn paarden op internationaal niveau. Bekijk de video en ontdekt hoe hij zijn passies combineert en hoe ze elkaar positief beïnvloeden en versterken.

Jasper Engelbert

Turner consultant Jasper Engelbert heeft naast zijn passie voor zijn vak Strategie-Executie een passie voor lange afstandswandelingen. Bekijk de video en ontdekt hoe hij zijn passies combineert en hoe ze elkaar positief beïnvloeden en versterken.

Thijs Venneman

Turner consultant Thijs Venneman heeft naast zijn passie voor zijn vak Strategie-Executie een passie voor de triatlonsport. Bekijk de video en ontdekt hoe hij zijn passies combineert en hoe ze elkaar positief beïnvloeden en versterken.

Lisa van der Geest

Turner is trotse sponsor van marathonschaatsteam Turner. In deze video zie je hoe Lisa van der Geest haar passie voor het marathonschaatsen combineert met haar werk. De parallel tussen schaatsen op topniveau en Turner Strategie = Executie? De beste technieken, de beste methoden, waargemaakt door volharding. 

Esther Timmer
Ontmoet je collega's
Alexander Bruinsma

Ontmoet Esther Timmer

Tien jaar geleden vertrok Esther Timmer bij Turner voor een avontuur in het buitenland. Na enige tijd in India en Mexico te hebben gewoond, streek zij drie jaar geleden met haar gezin neer in Praag. Vanuit Tsjechië is zij weer betrokken geraakt bij Turner, nu als researchanalist voor de Innovation = Execution Study en als HR-manager ad interim. Wat is er in de tussentijd veranderd? En wat heeft zij in het buitenland geleerd en is van waarde voor Turner?

Ontmoet je collega »
Ontmoet je collega's
Alexander Bruinsma

Ontmoet Lars Roosenstein

Lars Roosenstein wilde na zijn studie iets gaan doen in het onderwijs. En hij wilde consultant worden. Dan kom je bij Turner uit. Logisch toch? Als we elkaar spreken, werkt Lars nog maar zes weken voor Turner, bij de onderwijsgroep. Maar hij is razend enthousiast!

Ontmoet je collega »

Jouw stage bij Turner

Zoek jij een uitdagende stage op het vlak van HRM of Marketing? En ben je nieuwsgierig naar de wereld van consultancy?

Werken bij Turner?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op

Contact

We leren je graag kennen. Neem contact op voor een kennismaking.

Huize de Boom
Arnhemseweg 107
3832 GK Leusden

Telefoon: +31 (0)33 – 285 93 00
Email: info@turner.nl

BLIJF OP DE HOOGTE