Groeien doe je bij Turner

Wil jij vanaf dag één groeien als consultant? Welkom bij Turner!

Starten bij Turner

Starten bij Turner betekent altijd samenwerken in kleine teams met ervaren collega’s en mensen van de klant. Jouw Turner collega’s zijn betrokken, nieuwsgierig, analytisch en stimuleren jou om de beste in het vak te worden. Een stevig inwerkprogramma geeft je een professionele basis mee voor een goede start. Daarnaast krijg je veel vrijheid om jouw kwaliteiten als consultant te ontdekken en te ontwikkelen. Of dit nou je eerste baan is, of als je al werkervaring hebt opgedaan. 

"Het gaat bij Turner om snel ontwikkelen, maar ook om dichtbij jezelf blijven. Groeien gaat niet ten koste van je authenticiteit."

- Yanick Mollema, consultant bij Turner

Jouw rol als junior consultant

Je hebt vanaf dag één een volwaardige rol bij de opdrachtgever. Je zit aan tafel bij alle stakeholders van een project: van CEO tot servicemedewerker. Jouw rol begint vaak met het maken van business cases, het analyseren van processen, het voorbereiden van workshops en het uitwerken daarvan. We gooien je ‘gecontroleerd in het diepe’. Want wij geloven dat je zo het snelste leert.

 

"Wil jij naast een loopbaan als consultant ook yogaleraar zijn? Dat kan bij Turner"

Liselotte van Steenis, managing consultant bij Turner

Jouw unieke groeipad

Training en coaching zijn bij ons afgestemd op jouw behoeftes en uitdagingen. Ons doel is om jou het beste uit jezelf te laten halen. Ook al past dat misschien niet in het standaard plaatje van consultancy.

Wil jij yogaleraar worden? Een boek schrijven? Podcasts maken? Zelfstandig ondernemer worden? Wij staan er voor open.

Werken bij Turner

Samen topprestaties leveren en veel ruimte voor jouw ontwikkeling, dat is werken bij Turner.

Contact

We leren je graag kennen. Neem contact op voor een kennismaking.

Huize de Boom
Arnhemseweg 107
3832 GK Leusden

Telefoon: +31 (0)33 – 285 93 00
Email: info@turner.nl

BLIJF OP DE HOOGTE