Sollicitatieproces

Turner worden, dat doe je niet zomaar. We leggen samen een route af tijdens je sollicitatieproces. Die volgt altijd een paar vaste stappen.

Welke stappen nemen we samen?

Is er voldoende aansluiting?

Stuur je CV in en onze HR manager geeft je binnen twee dagen een reactie.

Passen we bij elkaar?

Gesprek 1. Ontmoet een senior consultant en onze HR manager.

Wie ben jij en wat zoek je? Wat drijft ons bij Turner en wat zijn onze ambities? We verkennen graag samen of jij, met jouw ervaring en ambities, tot bloei zal komen bij Turner. No hard feelings als we toch niet bij elkaar passen.

Hoe is het om bij Turner te werken?

Gesprek 2. Een openhartig gesprek in de kroeg met een Turner.

In een ontspannen setting spreek je een Turner die in de dezelfde carrièrefase zit als jij. Stel alle vragen die je wilt en krijg een goed beeld van bijvoorbeeld het dagelijks werk, de cultuur, de manier van samenwerken en de work-life-balance bij Turner. Kortom, vraag naar de aspecten die jij relevant vindt voor jouw volgende baan.

Kun jij een vraagstuk uit onze praktijk oplossen?

Gesprek 3. Los een casus op en ontmoet twee andere Turners.

Eerst maak je kennis met weer twee nieuwe Turners. Vervolgens introduceert een collega mondeling een bedrijfskundig vraagstuk uit onze praktijk. Je kunt vragen stellen om meer grip te krijgen op de case. Je neemt even de tijd om na te denken over een goede analyse en aanpak, die je daarna aan onze toelicht. In de discussie gaan we op een aantal punten dieper in. Hierdoor leren we jou beter kennen en leer jij meer over onze stijl van werken.

Heb je voldoende analytisch vermogen en communicatieve vaardigheden?

Gesprek 4. Geef een workshop en ontmoet vijf Turners.

We gaan samen aan de slag met ons vak! Je geeft een mini-workshop in twee delen waarin jij de consultant bent en wij de klant zijn. De workshop bereid je thuis voor met behulp van het materiaal dat je van ons hebt gekregen. Na afloop reflecteren we samen op het proces en het resultaat van deze laatste ronde.

Word een Turner

Onze HR manager doet je een aanbod. Word jij een Turner?

Wanneer je de workshop-ronde succesvol hebt doorstaan, doen we je een mooi contractvoorstel. Indien nodig verkennen we dit al in een eerdere fase.

Klaar voor de start?

Start het solliciatieproces hieronder door je CV in te sturen.

Contact

We leren je graag kennen. Neem contact op voor een kennismaking.

Huize de Boom
Arnhemseweg 107
3832 GK
Leusden

Telephone: +31 (0)33 – 285 93 00
Email: info@turner.nl