Sollicitatieproces

Turner worden, dat doe je niet zomaar. We leggen samen een route af tijdens je sollicitatieproces. Die volgt altijd een paar vaste stappen.

Welke stappen nemen we samen?

Stuur je CV in

Onze HR manager geeft je binnen twee dagen een reactie. Is er voldoende aansluiting?

1. Ontmoet een senior consultant en onze HR manager

Passen we bij elkaar?

Wie ben jij en wat zoek je? Wat drijft ons bij Turner en wat zijn onze ambities? We verkennen graag samen of jij, met jouw ervaring en ambities, tot bloei zal komen bij Turner. Geen probleem als we toch niet bij elkaar passen.

2. Een openhartig gesprek met een Turner

Hoe is het om bij Turner te werken?

In een ontspannen setting spreek je een Turner die in de dezelfde carrièrefase zit als jij. Stel alle vragen die je wilt en krijg een goed beeld van het dagelijks werk, de cultuur, de manier van samenwerken en de werk-privé balans bij Turner. Kortom, vraag naar alle aspecten die jij relevant vindt voor jouw nieuwe baan.

3. Los een casus op

Kun jij een vraagstuk uit onze praktijk oplossen?

Je ontmoet weer twee nieuwe Turners. We leggen je een bedrijfskundig vraagstuk voor uit onze praktijk. Stel vragen om meer grip te krijgen op de case. Neem even de tijd om na te denken over een goede analyse en aanpak en licht die aan ons toe. In de discussie over je aanpak leren we jou beter kennen en leer jij meer over onze stijl van werken.

Solliciteer je voor een functie als junior consultant? Dan doe je in deze ronde ook een online capaciteiten-test.

4. Geef een workshop aan je nieuwe collega's

Heb je voldoende analytisch vermogen en communicatieve vaardigheden?

We gaan samen aan de slag met ons vak! Je geeft een mini-workshop in twee delen waarin jij de consultant bent en vijf Turners de klant zijn. De workshop bereid je thuis voor met materiaal dat we je vooraf toesturen. Na afloop reflecteren we samen op het proces en het resultaat van deze laatste ronde.

Word een Turner

Wanneer je de workshop-ronde succesvol hebt afgerond, doen we je een mooi contractvoorstel. Word jij een Turner?

Klaar voor de start?

Start het sollicitatieproces en stuur je CV in