Jouw stage bij Turner

Zoek jij een uitdagende stage op het vlak van HRM of Marketing? En ben je nieuwsgierig naar de wereld van consultancy?

Jouw stage bij Turner

Stage lopen bij Turner betekent werken in een persoonlijke en professionele omgeving. Je werkt samen met de organisatieadviseurs aan projecten om onze HR en marketing & communicatie te verbeteren. Daarnaast werk je aan een eigen opdracht. Denk aan een nieuw beleid voor alumni, onderzoek naar de customer journey van onze relaties of het verbeteren van het sollicitatieproces. En natuurlijk werk je mee aan de dagelijkse operatie op het vlak van HRM en/of Marketing. Zo krijg je snel inzicht in de wereld van consultancy en in het reilen en zeilen bij Turner. 

"Bij Turner heb ik geleerd de dingen te doen die ik nog niet goed kan, want daar haal je de meeste ontwikkeling uit."

- Ewoud de Boer, oud-stagiair

Hoe ziet jouw dag als stagiair eruit?

Er zijn bij Turner veel verschillende werkzaamheden die je mag uitvoeren. In combinatie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, kan je jouw dag inrichten zoals jij dat wilt. Geen dag is hetzelfde!

 

Stagiairs Aniek Uyterlinde en Desi van Roon maakten deze video voor hun opvolgers. Hoe ziet jouw dag er straks uit? 

 

Stages & Covid-19

Ook in deze bijzondere tijden zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven stagiairs. De stage is ook vanuit huis goed te doen, maar we hopen natuurlijk dat we je snel op onze mooie locatie kunnen ontmoeten.

Deze stageplekken hebben we open staan. Heb jij zelf een stagevoorstel voor ons, neem vooral contact op. We staan open voor jouw ideeën.

Vacature
mkan

HR Stage September 2021

Ben jij die enthousiaste en gedreven 2e of 3e jaars student HBO Human Resource Management? Wij hebben vanaf september 2021 een uitdagende stageplek voor jou. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Geen dag is hetzelfde! Wat ga je doen?​

Lees meer »
Vacature
mkan

Stage B2B Marketing

Zoek jij een stage waarin je jouw creativiteit en organisatietalent kwijt kunt? Wil je werken in een persoonlijke en ambitieuze omgeving waarin jij jezelf kunt ontwikkelen? Ben je nieuwsgierig naar de wereld van consultancy?

Kijk dan vooral even naar deze stage B2B marketing bij Turner.

Lees meer »

Stel je vraag aan onze HR manager

Ja, ik wil kennismaken met Turner

Contact

We leren je graag kennen. Neem contact op voor een kennismaking.

Huize de Boom
Arnhemseweg 107
3832 GK
Leusden

Telefoon: +31 (0)33 – 285 93 00
Email: info@turner.nl