Groei in Strategie-Executie

Strategie-executie specialisten

Bij Turner vind je een krachtig team van strategie-executie specialisten: topprofessionals die samen met opdrachtgevers werken aan strategie, vernieuwing, innovatie en daadwerkelijk executie hiervan. 

Wij werken vanuit een open en verbonden cultuur, waar zichtbare impact voor klant en maatschappij, met veel plezier samenwerken, vrijheid en verantwoordelijkheid en doorlopende ontwikkeling centraal staan.

Deel uitmaken van ons team? Sluit je aan!

Strategie-executie vraagstukken

Wij werken aan impactvolle strategie-executievraagstukken. De combinatie van strategie ontwikkelen én deze executeerbaar maken en realiseren is wat ons onderscheidt. Inhoud en draagvlak gaan hierbij hand in hand. 

Kritische vriend

Richting opdrachtgever ben je een constructief kritische vriend die zoekt naar de vraag achter de vraag. Je durft interventies te plaatsen en bent integer en oprecht.

Co-creatie

We werken in kleine teams en altijd in co-creatie met de klant, op alle niveaus. We weten op natuurlijke wijze verbinding te leggen tussen strategische keuzes, inrichtingsvraagstukken en de dagelijkse praktijk van medewerkers.

Hard, zacht en projectmatig

Als Turner adviseur combineer je harde aspecten (visie, doel, inhoud, methodiek, business case) met zachte aspecten (eigenaarschap, gedrag, leiderschap) en stuur je op projectmatig sterke wijze.

ONS AANBOD

Zichtbare impact

Een open en verbonden cultuur

Doorlopende ontwikkeling

Faciliterend werkgever

Zichtbare impact

Het in kleine teams werken aan strategie-executievraagstukken, op alle niveaus bij de klant, maakt dat je vanaf dag 1 zichtbare impact maakt.

Doorlopende ontwikkeling

Met haar focus op strategie-executie is Turner een onderscheidende plek om je blijvend verder te ontwikkelen in het adviesvak. Niet alleen als een inhoudelijk gedreven consultant, maar ook als verbinder en innovator.

Centraal in ontwikkeling staat de rol die we als collega’s naar elkaar vervullen. We  houden elkaar scherp, steunen elkaar, denken mee, dagen elkaar uit. Daarnaast bieden we intensieve coaching en een diversiteit aan trainingen en intervisie.

Open, verbonden en ondernemende cultuur

Oprechte interesse in elkaar, samenwerken in hechte teams, authenticiteit, humor en plezier zijn belangrijke pijlers.

We zijn ondernemend en ambitieus om hoge kwaliteit te leveren, te innoveren en de toppositie uit te bouwen. Onze adviseurs zijn energiek, zelfstartend en nemen veel verantwoordelijkheid voor resultaten van hun werk.

Faciliterend werkgever

Als Turner adviseur heb je veel vrijheid om eigen keuzes te maken en te werken vanuit eigen unieke kracht. We bieden ruimte voor passie, of dit nu sport, toneel, een goed doel of een RvT functie is.

Turner faciliteert dit alles vanuit een mooie thuisbasis en werkomgeving in Leusden. Met voor elke Turner adviseur een uitstekend pakket aan samenwerkingsvoorwaarden.

Turner en ruimte voor passie

Een verademing voor opdrachtgevers en een magneet voor professionals.

Yanick Mollema

Turner consultant Yanick Mollema heeft naast zijn passie voor zijn vak Strategie-Executie een passie voor de paardensport. Hij racet met zijn paarden op internationaal niveau. Bekijk de video en ontdekt hoe hij zijn passies combineert en hoe ze elkaar positief beïnvloeden en versterken.

Jasper Engelbert

Turner consultant Jasper Engelbert heeft naast zijn passie voor zijn vak Strategie-Executie een passie voor lange afstandswandelingen. Bekijk de video en ontdekt hoe hij zijn passies combineert en hoe ze elkaar positief beïnvloeden en versterken.

Thijs Venneman

Turner consultant Thijs Venneman heeft naast zijn passie voor zijn vak Strategie-Executie een passie voor de triatlonsport. Bekijk de video en ontdekt hoe hij zijn passies combineert en hoe ze elkaar positief beïnvloeden en versterken.

Esther Timmer
Ontmoet je collega's
Alexander Bruinsma

Ontmoet Esther Timmer

Tien jaar geleden vertrok Esther Timmer bij Turner voor een avontuur in het buitenland. Na enige tijd in India en Mexico te hebben gewoond, streek zij drie jaar geleden met haar gezin neer in Praag. Vanuit Tsjechië is zij weer betrokken geraakt bij Turner, nu als researchanalist voor de Innovation = Execution Study en als HR-manager ad interim. Wat is er in de tussentijd veranderd? En wat heeft zij in het buitenland geleerd en is van waarde voor Turner?

Ontmoet je collega »
Ontmoet je collega's
Alexander Bruinsma

Ontmoet Lars Roosenstein

Lars Roosenstein wilde na zijn studie iets gaan doen in het onderwijs. En hij wilde consultant worden. Dan kom je bij Turner uit. Logisch toch? Als we elkaar spreken, werkt Lars nog maar zes weken voor Turner, bij de onderwijsgroep. Maar hij is razend enthousiast!

Ontmoet je collega »
Vacature
Alexander Bruinsma

Consultant Leven Lang Ontwikkelen

Geloof jij in Onderwijs als basis voor een inclusieve, innovatieve en gelukkige maatschappij, en wil je daaraan bijdragen? Wil je samen met onderwijsinstellingen doorbraken creëren en zichtbare impact maken op het gebied van Leven Lang Ontwikkelen? Turner Onderwijs is op zoek naar een ervaren Leven Lang Ontwikkelen specialist die urgente en uitdagende strategie-executievraagstukken in de onderwijssector wil oplossen.

Ontdek meer >>
Vacature
Alexander Bruinsma

Ervaren Consultant Onderwijs

Geloof jij in Onderwijs als basis voor een inclusieve, innovatieve en gelukkige maatschappij, en wil je daaraan bijdragen? Wil je samen met onderwijsinstellingen doorbraken creëren en zichtbare impact maken? Vanuit scherpe analyses, met pragmatische bril? Turner Onderwijs is op zoek naar een ervaren Consultant die urgente en uitdagende strategie-executievraagstukken in de onderwijssector wil oplossen, vanuit passie en sterke analytische vaardigheden.

Ontdek meer >>
Maike Hulsbos
Vacature
Alexander Bruinsma

Junior Consultant Strategie-Executie

Wil je als consultant echt het verschil maken? Met een gegarandeerd steile leercurve? Bij Turner werk je aan uitdagende strategische vraagstukken. Vanaf dag één ga je mee naar de klant en lever je een wezenlijke bijdrage.

Ontdek meer >>
Overleg Esther Caecilia Floor
Vacature
Alexander Bruinsma

Director Zorg

Geloof jij in toegankelijke en duurzame gezondheidszorg, en wil je daaraan bijdragen? Met zichtbare impact door met een klein team van topprofessionals samen met de klant strategie te ontwikkelen én te realiseren? Zoek je meer ondernemerschap en vrijheid om je eigen keuzes te maken?

Ontdek meer >>
Mariette Brouwer
Vacature
mkan

Senior Consultant Financiële Dienstverlening

Wil jij echt impact maken binnen de Financiële Dienstverlening? Turner is op zoek naar een Senior Consultant voor uitdagende vraagstukken bij toonaangevende opdrachtgevers. Strategische opdrachten, waarin je op alle niveaus impact maakt en mensen in beweging krijgt. Ben jij die trekker die echte doorbraken realiseert?

Ontdek meer >>
Vacature
Alexander Bruinsma

Managing Consultant Zorg

Wil jij de gezondheidszorg echt beter maken? Onze bloeiende Zorg practice zoekt een ervaren adviseur die transformatieprojecten in de zorg kan leiden en (begint te) acquireren. Bouw jij als Managing Consultant Zorg mee aan onze practice?

Ontdek meer >>
Vacature
Alexander Bruinsma

Practice leader Publieke sector

Acteren op partnerniveau. Een sterk netwerk inzetten en uitbouwen. De lijnen uitzetten voor de duurzame ontwikkeling van bureau, omzet en mensen. Een vertrouwde adviseur zijn voor opdrachtgevers, een inspirerende coach zijn voor collega’s. Turner zoekt een practice leader die onze practice voor de publieke sector uitbouwt tot het voorkeursbureau van bestuurders en professionals.

Ontdek meer >>

Werken bij Turner?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op

Contact

We leren je graag kennen. Neem contact op voor een kennismaking.

Huize de Boom
Arnhemseweg 107
3832 GK Leusden

Telefoon: +31 (0)33 – 285 93 00
Email: info@turner.nl

BLIJF OP DE HOOGTE