#1 NYT Bestsellerauteur Susan Cain – Neurodiversity: the Power of Introverts in an Extrovert World’

Bijzondere kans! Op vrijdagmiddag 14 juni deelt internationaal spreker en thought leader Susan Cain (Harvard, Princeton), exclusief voor Turner-relaties haar beste inzichten over neurodiversiteit ingezoomd op de kracht van introvertheid in een extraverte wereld.  

Susan Cain

Neurodiversity: the Power of Introverts in an Extrovert World.
U wilt dat verschillende denk- en karakterstructuren floreren binnen uw organisatie. Want de voordelen voor organisaties waarin neurodiversiteit wordt omarmd zijn groot. Maar hoe creëert u hiervoor de juiste organisatiecultuur? Met welke dilemma’s moet u rekening houden?

De inzichten van Susan Cain helpen hierbij!

Op vrijdagmiddag 14 juni verbinden we live met Susan Cain in New York en spreken haar over neurodiversiteit waarbij we inzoomen op de kracht van introvertheid in een extraverte wereld. Suzan spreekt hierover met Jeroen J.G. Geurts, Rector Magnificus van de VU en Nathalie van Berkel, lid van de Raad van Bestuur van het UWV. 

Graag nodigen we u uit voor een exclusieve virtual fireside sessie* van Susan Cain van 15.50-17.00 (inloop vanaf 15.40).

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar om dit bijzondere webinar mee te maken. Wilt u erbij zijn? Reserveer dan snel uw plek! 

PROGRAMMA VRIJDAGMIDDAG 14 JUNI
15.40 | Welkom, lobby open
15.50 | Susan Cain – Neurodiversity: The Power of Introverts in an Extrovert World.
Live vanuit New York geeft Susan Cain inzicht in de manier waarop organisaties verschillende denk- en karakterstructuren kunnen laten floreren. Want de voordelen voor organisaties waarin neurodiversiteit wordt omarmd zijn groot. Maar hoe creëert u hiervoor de juiste organisatiecultuur? Met welke dilemma’s moet u rekening houden? De inzichten van Susan Cain helpen hierbij. De dialoog over diversiteit wordt breed gevoerd. In dit evenement belicht Susan Cain met ons het specifieke perspectief van neurodiversiteit en zoomt in op de kracht van neurodiversiteit in een extraverte wereld.

Deze ‘virtual fireside sessie’, een ‘digitaal haardvuurgesprek’ is een persoonlijk en interactief gesprek tussen #1 NYT bestsellerauteur Susan Cain en panelleden: Jeroen J.G. Geurts, Rector Magnificus van de VU en Nathalie van Berkel, lid van de Raad van Bestuur van het UWV. 


TURNER X-OVER: FRISSE INSPIRATIE EN OPREKKEN VAN KADERS
Turner organiseert een exclusieve x-over serie voor haar relaties. Vooraanstaande sprekers (wetenschappers, thought leaders, topbestuurders) delen met u de laatste inzichten uit psychologie, ethiek, HR, gedragswetenschappen, theologie, leiderschap en kunstmatige intelligentie. Frisse inspiratie en het oprekken van kaders, daar gaat het om. Want strategie-executie is een multidisciplinair vak en gaat steeds vaker over het kunnen maken van combinaties van disciplines en invalshoeken. De lezingen zijn compact, tijdens lunchtijd of einde dag. Veelal kunt u kiezen, digitaal, live of hybride. 

RESERVEER NU UW PLEK

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar om dit bijzondere webinar mee te maken.

Webinar Susan Cain: The Power of Neurodiversity in an Extrovert World Vrijdagmiddag 14 juni | 15.45 - 17.00

Naam(Vereist)

Bekijk hier alvast de TEDX video van Susan Cain over de kracht van de introverte mens. Deze Ted Talk werd inmiddels meer dan 34 miljoen keer bekeken. 

Meer over Susan Cain, neurodiversiteit en introvertheid

Cain, S. (2012). Quiet. Random House. Lees hier meer over ‘Quiet’

Cain, S. (2012, 19 juli). The Power of the Introvert in Your Office. Podcast interview met Susan Cain. Harvard Business Review.  U luistert de podcast hier. 

Rousmaniere, D. (2016, 21 april). How to Talk in Meetings When You Hate Talking in Meetings. Een interview met Susan Cain. Harvard Business Review. Lees het interview hier. 

Sjouwerman, S. (2024, 22 mei). Managing director McDonald’s Nederland Annemarie Swijtink is nu ‘een bescheiden extravert’. Het Financieele Dagblad. Lees het artikel hier. 

Contact

We leren je graag kennen. Neem contact op voor een kennismaking.

Huize de Boom
Arnhemseweg 107
3832 GK Leusden

Telefoon: +31 (0)33 – 285 93 00
Email: info@turner.nl

BLIJF OP DE HOOGTE