Turner en schaatsteam Turner samen door naar nieuw schaatsseizoen 2024-2025!

Schaatsteam Turner (STT) en Turner gaan samen door naar een nieuw schaatsseizoen. Voor het zesde jaar op rij is Turner sponsor van schaatsteam Turner.

Teamwijzigingen en nieuwe gezichten

Binnen het team zijn er enkele wijzigingen. De kernrijders Tjilde Bennis en Evi Gelling blijven aan boord, terwijl Sophie Kraaijeveld en Janne Berkhout de nieuwe teamleden zijn die het team komen versterken. Turner ziet ernaar uit om talenten Sophie en Janne te zien schitteren het komende seizoen. Daarnaast nemen we afscheid van Dieuwertje van Kalken als marathonschaatser van STT. Na vijf jaar onderdeel te zijn geweest van schaatsteam Turner stopt ze met het marathon wedstrijdschaatsen op top niveau. Turner is Dieuwertje dankbaar voor haar fantastische inzet en enthousiasme de afgelopen jaren. Dieuwertje van Kalken blijft betrokken in het ondersteuningsteam van STT.

Schaatsteam Turner (VLNR) Tjilde Bennis, Evi Gelling, Sophie Kraaijeveld, Janne Berkhout

Schaatsteam Turner seizoen 2024-2025 bestaat uit:

Marathonschaatsters                  Ploegleiding en ondersteuning
Tjilde Bennis                             Gerwin Smit
Evi Gelling                                 Lisanne Buurman
Sophie Kraaijeveld                    Dieuwertje van Kalken
Janne Berkhout                         Gerben Jorritsma
                                                  Zoey van den Bosch

                                                 
Verbindend en betrokken
Yanick Mollema, vanuit Turner betrokken bij het schaatsteam, uit zijn enthousiasme over de voortzetting van het sponsorschap: “We zijn enorm trots op ons schaatsteam. Hun toewijding en doorzettingsvermogen zijn een inspiratie voor ons allemaal. We kijken ernaar uit om weer met relaties, collega’s, familie en vrienden de wedstrijden bij te wonen en voor de fanatiekelingen samen te fietsen tijdens ons wielerevenement de Tour de Turner. Het schaatsteam verbindt ons.”

Turner en het schaatsteam kijken vol vertrouwen en enthousiasme uit naar het seizoen 2024-2025. Samen streven we naar nieuwe hoogtepunten en onvergetelijke momenten op het ijs.

Schaatsteam Turner inspireert
Benieuwd naar hoe u schaatsteam Turner kunt inzetten voor uw organisatie? Als brandstof voor executie. Schaatsteam Turner verzorgt workshops over vitaliteit en voeding, sportieve schaats- en fietsclinics of een lezing over ‘Presteren onder druk’ of ‘Samenwerken en communicatie’. Meer weten? Stuur een bericht naar Wendelina Fieret.

Turner is trotse sponsor van schaatsteam Turner. De parallel tussen schaatsen op topniveau en Turner Strategie = Executie? De beste technieken en methoden waargemaakt door mensen en volharding. Als specialist in strategie-executie weten wij hoe je ambitieuze resultaten behaalt en wat daarbij aan teamwork en volharding komt kijken. Dat herkennen wij in dit schaatsteam. Zij laten zien wat je, naast een maatschappelijke carrière, kunt bereiken met deze instelling.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wendelina Fieret: wfieret@turner.nl | 06 41 007 019

Meer nieuws en achtergronden over de marathonschaatsers van Team Turner

Team Turner
Alexander Bruinsma

Line-up Team Turner met Daphne Alderts compleet

Met het aantrekken van Daphne Alderts heeft Team Turner de line-up voor komende seizoen compleet. Het team bestaat nu uit Dieuwertje van Kalken, Tjilde Bennis, Evi Gelling en Daphne Alderts. De marathonschaatsters zijn met de tijdelijke teammanager Zoey van den Bosch nog wel op zoek naar een cosponsor én een nieuwe ploegleider.

Lees meer »
Team Turner
Alexander Bruinsma

Team Turner met drie nieuwe rijders op volle sterkte voor volgend seizoen

Team Turner heeft voor het komende marathonschaatsseizoen drie nieuwe rijders aangetrokken. Naast Dieuwertje van Kalken (23) zullen in 2022-2023 Lisanne Buurman (29), Tjilde Bennis (24) en Evi Gelling (19) uitkomen voor het schaatsteam. Teammanager Michelle de Bruijn is heel blij met de nieuwe teamleden. ‘Dit is een potentiële topploeg.’

Lees meer »
Team Turner
mkan

Turner en Team Turner samen door naar nieuw schaatsseizoen

Positief nieuws na een verloren marathonschaatsseizoen. Turner en Team Turner gaan samen door naar het volgende seizoen. Ook de ploeg zelf, bestaande uit Lisa van der Geest, Iris van der Stelt, Merel Bosma en Dieuwertje van Kalken, blijft bij elkaar. Na een bewogen jaar kijken de schaatsers en Turner nu vooruit naar seizoen 2021/2022.

Lees meer »

Contact

We leren je graag kennen. Neem contact op voor een kennismaking.

Huize de Boom
Arnhemseweg 107
3832 GK Leusden

Telefoon: +31 (0)33 – 285 93 00
Email: info@turner.nl

BLIJF OP DE HOOGTE