Team Turner

Turner en Team Turner samen door

Positief nieuws na een verloren marathonschaatsseizoen. Turner en Team Turner gaan samen door naar het volgende seizoen. Ook de ploeg zelf, bestaande uit Lisa van der Geest, Iris van der Stelt, Merel Bosma en Dieuwertje van Kalken, blijft bij elkaar. Na een bewogen jaar kijken de schaatsers en Turner nu vooruit naar seizoen 2021/2022.

Verbindend

Jeroen Visscher, managing partner van Turner: “We hebben echt meegeleefd met de schaatsers, elke keer dat er weer niet geschaatst mocht worden. Nu kijken we uit naar het volgende seizoen: om weer te gaan kijken met familie en relaties, de reis naar de Weissensee voor de fanatiekelingen, samen fietsen tijdens ons wielerevenement Tour de Turner. We merken dat het schaatsteam ons verbindt en ons raakt.”

Betrokken sponsor

Dieuwertje van Kalken: “Wij zijn ontzettend blij met zo’n enthousiaste en betrokken sponsor. Turner zorgt voor alle voorwaarden om ons optimaal te kunnen voorbereiden op volgend seizoen. Ook worden we enthousiast over de initiatieven die Turner heeft om de verbinding tussen het bedrijfsleven en topsport te maken.’

“We merken dat het schaatsteam ons verbindt en ons raakt.”

Jeroen Visscher, managing partner Turner

Topsport en leiderschap

Dodijn Velema vanuit Turner de trekker van het sponsorschap: “We hebben in deze periode allemaal onze mentale tegenslagen. Ik ben zelf ook fanatiek sporter, dus ik begrijp hoe het is om ergens naar toe te leven. Hoe maak je als topsporter dan steeds die omslag? Hoe blijf je gemotiveerd en scherp? Als ik zie hoe hoe deze topsporters hiermee omgaan, denk ik dat zij anderen ook kunnen inspireren. Zeker in deze tijd. Daar wil ik graag mee aan de slag met Team Turner.”   

Ook de begeleidingsploeg, bestaande uit manager Michelle de Bruijn, trainer Piet Hijlkema, ploegleider Arjen Becker en fysiotherapeut Zoey van den Bosch, gaat door naar volgend seizoen.

“Deze topsporters kunnen anderen ook inspireren. Zeker in deze tijd.” 

Patrick Eppink, Practice leader Turner

Ontmoet het team

Team Turner bestaat uit marathonschaatsers die naast het schaatsen bloeiende maatschappelijke carrières hebben. Zij studeren en werken allemaal naast hun topsport. Neem een kijkje in hun leven vol topsport en maatschappelijke ambities in de videoserie die we met hen maakten.

Iris van der Stelt

Neem in een kijkje in haar leven fysiotherapeut voor kinderen en haar grote liefde voor schaatsen op natuurijs.

Merel Bosma

Neem in een kijkje in haar leven als studiebegeleider voor kinderen met autisme en haar prestaties op de Weissensee begin 2020.

Dieuwertje van Kalken

Neem in een kijkje in haar leven als jongste schaatser van Team Turner en haar passie voor haar studie Geneeskunde.

Lisa van der Geest

Neem in een kijkje in haar leven als juridisch medewerker bij een advocatenkantoor en haar rol als ‘koerskapitein’ van het team. 

Alle nieuwsberichten over Team Turner

Team Turner
Alexander Bruinsma

Line-up Team Turner met Daphne Alderts compleet

Met het aantrekken van Daphne Alderts heeft Team Turner de line-up voor komende seizoen compleet. Het team bestaat nu uit Dieuwertje van Kalken, Tjilde Bennis, Evi Gelling en Daphne Alderts. De marathonschaatsters zijn met de tijdelijke teammanager Zoey van den Bosch nog wel op zoek naar een cosponsor én een nieuwe ploegleider.

Lees meer »
Team Turner
Alexander Bruinsma

Team Turner met drie nieuwe rijders op volle sterkte voor volgend seizoen

Team Turner heeft voor het komende marathonschaatsseizoen drie nieuwe rijders aangetrokken. Naast Dieuwertje van Kalken (23) zullen in 2022-2023 Lisanne Buurman (29), Tjilde Bennis (24) en Evi Gelling (19) uitkomen voor het schaatsteam. Teammanager Michelle de Bruijn is heel blij met de nieuwe teamleden. ‘Dit is een potentiële topploeg.’

Lees meer »
Team Turner
mkan

Turner en Team Turner samen door naar nieuw schaatsseizoen

Positief nieuws na een verloren marathonschaatsseizoen. Turner en Team Turner gaan samen door naar het volgende seizoen. Ook de ploeg zelf, bestaande uit Lisa van der Geest, Iris van der Stelt, Merel Bosma en Dieuwertje van Kalken, blijft bij elkaar. Na een bewogen jaar kijken de schaatsers en Turner nu vooruit naar seizoen 2021/2022.

Lees meer »

Contact

We leren je graag kennen. Neem contact op voor een kennismaking.

Huize de Boom
Arnhemseweg 107
3832 GK Leusden

Telefoon: +31 (0)33 – 285 93 00
Email: info@turner.nl

BLIJF OP DE HOOGTE