STRATEGIE = EXECUTIE

Management-boek.nl zet Strategie = Executie in basis-bibliotheek

Strategie = Executie staat vanaf vandaag in de Basisbibilotheek van Managementboek.nl. In deze eregalerij van managementklassiekers staat Jacques Pijl's besteller naast 11 andere strategie-boeken als Good to Great, Business Model Generation en Blue Ocean. "Een gedegen boek, een klassieker, dat zijn belang bewezen heeft," aldus Managementboek.nl

Eregalerij van management klassiekers

Strategie = Executie van Turner’s Jacques Pijl is sinds de publicatie in 2016 uitgegroeid tot een (internationale) bestseller. Meer 10.000 ondernemers, bestuurders en professionals uit binnen- en buitenland lazen de publicatie van Turner’s odnerzoek naar succesvolle strategie-executie. 

Managementboek.nl heeft boek nu opgenomen in de basisbibliotheek in de categorie strategie. In feite een eregalerij van managementklassiekers. Strategie = Executie staat naast 11 andere strategie-klassiekers, zoals Good to Great van Jim Collins, Blue Ocean Strategy en the Balanced Score Card van Kaplan en Norton. “Een gedegen boek, een klassieker, dat zijn belang bewezen heeft,” aldus Managementboek.nl 

"Eervol om als managementklassieker te worden opgenomen in een mooi rijtje."

Jacques Pijl, auteur Strategie = Executie, partner bij Turner

Dé Turner-methode

Jacques Pijl: “Natuurlijk is het eervol om als management klassieker te worden opgenomen in zo’n rijtje. Bovendien: Het is mooi om te zien dat dé Turner-methode zo gewaardeerd wordt. Dat merken we ook bij onze opdrachtgevers.” 

Turner is uitgroepen tot het nummer 1 strategie-adviesbureau volgens onafhankelijk onderzoek van de MT1000 onder zakelijke dienstverleners. Het boek  en de gelijknamige methode zijn een belangrijk ingrediënt, valt ook te lezen in het interview over het verhaal achter de prestatie met organisatieadviseurs Susanne Chamalaun en Annelieke van Schie.  

Jouw exemplaar van Strategie = Executie

Gebruik deze link voor de beste voorwaarden

Neem contact op met de auteur

Meer over Strategie = Executie

Blog
Alexander Bruinsma

Strategie Executie in een Agile wereld DEEL II

Strategie-executie in een agile wereld. Hybriden: kunnen Agile methoden en andere methoden samenwerken? Een vals dilemma. Gelukkig is de tijd voorbij waarbij het dogma ‘Agile of niets’ heerste bij grootschalige veranderingen. Pragmatiek op basis van de aard van de beoogde verandering maakt een comeback.

In blog II over strategie-executie in een Agile wereld pleiten Antal Ruiter en Jacques Pijl ervoor om bij pogingen om organisaties te veranderen een hybride benadering toe te passen. Strategie-executie gaat over het realiseren van voordelen. Methoden zijn enkel een middel tot het doel.

Lees meer »
Hard of zacht? Een vals dilemma. Balans is alles
Strategie = Executie
Alexander Bruinsma

Hard of zacht? Een vals dilemma!

Strategie = Executie Hard of zacht? Een vals dilemma! Regelmatig worden zogenaamde harde en zachte veranderaanpakken tegenover elkaar gezet. Alsof ze elkaar uitsluiten. De keuze

Lees meer »
The big why
Blog
Cor Barelds

Waarom het grote waarom niet genoeg is

Bij het formuleren van een strategie komen we onvermijdelijk bij de waaromvraag terecht. In bouwsteen 1 van het model dat ik uitwerk in mijn boek Strategie = Executie ontleden we de totstandkoming van de ambitie van organisaties.

Lees meer »
Blog
Cor Barelds

Effort en Effect. Weten door te meten

Met het minimaal levensvatbaar product (MLP) in de eerste executiegolf kunnen voor het eerst de baten van een nieuw initiatief worden geoogst. Meten is cruciaal in deze fase: we willen immers wel weten wat er slaagt.

Lees meer »
Blog
Cor Barelds

Het belang van de psychologische check-in

De besteding van tijd en middelen moet voor succesvolle strategie-executie radicaal omgedraaid worden. Waar strategie om woorden draait, gaat het bij executie immers om daden. Besteed daarom 80% van de middelen en tijd aan pure executie in plaats van aan strategievorming en analyse en ontwerpactiviteiten.

Lees meer »

Contact

We leren je graag kennen. Neem contact op voor een kennismaking.

Huize de Boom
Arnhemseweg 107
3832 GK Leusden

Telefoon: +31 (0)33 – 285 93 00
Email: info@turner.nl

BLIJF OP DE HOOGTE